Mors dag

Hej alla underbara där ute
Först vill jag starta inlägget med att gratta alla er mammor på era dag. Vi mammor har verkligen det underbaraste jobbet som finns. Så grattis på mors dag till er alla♥

Här hemma var det dags för mig att gå vid 6 med en liten tjej som tyckte att det var morgon redan då och som vanligt var det en fin blöja att börja morgonen med. Märkte dock att lillan var trött och smågnällig så när hon somnade om vid 8.30 efter gröt mm hoppade jag snabbt ner i sängen. Och där låg jagtill klockan blev hela 12! Vet inte när det hände sist kan jag säga er. Tror nog att det är mer än 2½ år sen iaf. Men oj så skönt det var =) Så nu fick jag hop 6-6½ timmes sömn denna natt. Underbart!

När jag vaknade upp så kom min underbara make och älsta dotter inmed ett paket till mig. Och ni kan aldrig trovad som låg där i. Jo ett kort som gör att man i ett år får äta 2 för 1 på en massa resturanger i Uppsala. Tack underbara du♥

Saturday & 6 month

Hej
Har varit otroligt seg startad idag och det känns som att jag inte kommit igång riktigt än heller. Sjukt jobbigt men det är bara att kör på endå =) Koffein is to die for!

Här hemma har lilla fröken Léone kommit in i den där jobbiga fasen igen med att vakna mer eller mindre hela nätterna och jag vet inte vad jag ska göra. Och sen sover hon ju dåligt dagtid med så man tycker ju att honska vara trött och behöva sova gott nattetid men tydligen inte. Men det är bara att köra på och hoppas att det bara är en fas som snart tar slut. För det var sjukt skönt med den rutinen vi hade fram till detta började igen.

Idag har det pga min sega skalle varit en lugn dag där inte mycket alls har hänt. Har försökt rensa lite bland barnens kläder men eftersom det är ruskigt tråkigt att göra det blev det bara några bodies mindre i Léones låda idag. Får se om jag hugger tag i det imorgon. Eller om vi hittar på något roligt eftersom det faktiskt är mors dag imorgon =)

Idag är det förresten 6 månader sen våran lilla Léone kom till världen. Helt sjukt att hon redan blivit ett halvår. Snart kommer hon börja krypa och sedan gå. HJÄLP! Vart tar tiden vägen?

Baby love♥

Jobb dag

Hej
Ja idag har det ju som sagt varit en jobb dag och oj vad kul jag har haft. Jobbade från 8-18 och det var fullt ös hela dagen. Men det var faktiskt skönt då man iaf hade något att göra hela tiden. Och inte behövde jag hjälp så mycket heller förutom när kön var mil lång eftersom det var fulle med kunder hela tiden. Så då fick jag fixa så en till kassa skulle öppnas. Åh snacka om att jag hittat något jag vill hålla på med!

När jag slutade vid 18 kom V in med Lilly och hon vart jätteglad när hon såg mig. Hon sov nämligen när jag åkte så det var första gången vi träffades idag. Min lilla älskling. Och Léone hade kommit in en gång hon med under dagen vilket var underbart det med♥ Nog för att det är underbart att jobba men barnen är verkligen det bästa som finns!

Shopping till barnen

Hej
Ja det blev ju iaf lite shopping till barnen iaf när vi var inne i Uppsala. Blev ett snabbt besök in på kappahl och Lindex men jag blev lite ledsen inne på kappahl då jag hade kollat in 2 stycken klännigar med inbyggd body ifrån newbie avdelningen men det fanns bara några stycken kvar och dom var självklart endast i 50 och 56 sådet var ju kört. Får se om älsklingen kollar upp det på stan eller på gränby imorgon eller om det blir en tur i helgen eller veckan som kommer. HArtyvärr inte hittat kameraladdaren så några bilder på plaggen kan jag inte få upp heller. Men det kanske finns på webben så då kommer det upp senare.

När vi hade varit hemma ett tag ringde det på mobilen och gissa vilka det var. Jo konsum! Så morgon är det jag som jobbar mellan 8-18 vilket känns så underbart kul!=) Så imorgon blir detmer eller mindre barnfritt för både mig och älsklingen då även han jobbar imorgon. Blir ju baraatt komma hem och lägga Léone mer eller mindre. Så mina föräldrar tar Léone hela tiden och Lilly en stund för att hennes farfar och farmor vill ju självklart mysa med henne ett tag. Så det blir ju superbra det =)

Torsdag

Hej och god morgon
Här hemma gick jag och Léone upp strax efter 7 efter en orolig natt. Vet inte om det hade något med sprutan att göra men jag gissar på att det inte var fallet då hon vid 2.33 vaknade för mat men inte ville somna om igen sen. Ingen höjdare att ha en liten som bara pratar i örat på en mitt i natten men vi var tvungan att ta över henne till oss för att Lilly skulle slippa att bli störd. Hur som vart det inte många timmars sömn i natt men det är ju som det är. Bara att bita ihop. Vilket kommer bli lite extra lätt idag då det blir ett Uppsala senare på reftermiddagen. Mina föräldrar ska in då min syster ska ha ett uppträdande så vi åker med dom in för att möta upp pappan när han slutat jobba. Underbart! Vet inte om det blir någon shopping eller ej men det får vi helt enkelt se =) Har ju sett en massa fint ifrån kappahl till båda barnen så vi får se om jag kommer nära ett sånt då.


BVC besöket

Hej
Ja idag var det ju BVC besök igen för 6 månaders koll + sprutan som inte blev förra månaden. Det gick superbra med sprutorna förutom att lillfia var hungrig och trött precis när det var dags för den så lite gnäll var det ju men annars gick allt bra som sagt =) Och nu är min lilla tjej uppe i hela 68,5 cm och 8090g stod vågen på. Hon är faktiskt nästan precis lika stor som Lilly var vid 7 månader men sen får man ju tänka på att hon alltid varit liten och Léone är nog mera "normal" stor. Men jag trode faktiskt att hon skulle väga liter mera med tanke på hur mycket mat hon får i sig varje dag =)

Efter BVC var vi iväg till affären för att handla lite pureer då jag inte orkar att fixa med egna just nu tyvärr. Men jag ska någon dag koka lite kycklig som jag tänker blanda ut med majs och potatisen jag gjorde förut eftersom det känns som hon behöver lite mera smak nu. Men en sak är säker och det är att hon älskar majs och potatisen jag gjorde =)

Ni kanke är intresserade av att se hur våran dag ser ut med rutiner mm med Léone?


Tisdag

Hej
Äntligen har jag ro att sätta mig ner vid datorn för att blogga lite. Dock inte vid min dator då den tvyärr sjunger på sista versen men endå =)

Ja herregud vad det händer saker här hemma just nu. Lilly har verkligen kommit in i 2 års trotsen och jag säger bara en sak, HERREGUD! Nog för attjag förstod innan atttrots inte är kul men här hemma har vi en tös som helt slutat lyssna känns det som. Och dom nätter man inte sovit så jättebra under blir detlite extra jobbigt. Men man får bita ihop och vara stark.

Léone växer som bara den och imorgon är det dags för BVC med spruta. Var meningen attdet skulle vara idag men sköterskan ringde och sa att läkaren hade bokat fel så det skulle vara imorgon. Så det var bara att boka om. Men imorgon får vi se hur stor våran älskling blivit. Tänk att hon blir 6 månader på lördag. Åh vart har tiden tagit väden?

På tal om att vara stark så känns det som något man börjar bli bra på. Allt detta med huset tar verkligen på krafterna och på psyket men det är bara att försöka se framåt och hoppas på att allt löser sig. Och snart med kanmanju hoppas. Håller just nu på med en massa pappersarbete så får vi se hur allt går.

Var föresten på konsum i fredags igen och oj så kul det är! Och oj vad med folk det var hela dagen med. Men det varju kanske inte så konstigt eftersom det var just fredag och även barnbidrag. Blev en del köande för vissa men det var ju inte bara mitt fel haha. Är sånt man får ta vissa dagar helt enkelt. Även på denna lilla ort. Men jag känner att jag börjar få koll på alla koder till allt nu iaf så det känns verkligen underbart =) Kan lugnt säga att det gör att humöret åker upp ett bra tag vilket jag känner attjag behöver denna period.

Här hemma fixas det med en massa papper ti...

110523_115844 (MMS)

Här hemma fixas det med en massa papper till advokaten i hopp om att något kommer hända snart. Kommer titta in på bloggen snart och försöka blogga lite mera


Hej alla underbara. Är just nu ute på en l...

110519_145502 (MMS)

Hej alla underbara. Är just nu ute på en liten pw. Har snart kommit halvvägs och har kommit fram till en sak. Jag är verkligen sjukt otränad! Men det ska det bli ändringar på då detta är sjukt skönt känner jag.


Härlig dag

Hej
Åh gud vilken underbar dag det har varit idag. Äntligen har jag kännt mig uppåt nästan hela dagen är åt det motsatta hållet som det varit på sista tiden. Igår var jag nämligen äntligen in på Konsum för att kolla om jag fortfarande kunde få jobba där efter att inte satt min fot där på 10 veckor tack vare allt som hänt. Som tur var verkar dom tycka om mig så mycket att jag fick "övningsköra" idag och fy vad underbart det är! Älskar verkligen att stå där i kassan och fixa med allt. Så hela denna dag har man varit hög på dom timmar jag stod där. Och jag ska tillbaka på fredag för en till omgång för att sedan lämna mitt nummer inför kommande pass =) Har ju till och med fått en engen inloggning så nu står äntligen mitt namn på kvittot när jag står bakom kassan.

Det enda som gjort att min dag inte varit helt på topp var att våran fd hyresgäst bråkat lite till. Men vi kör på med våran advokat och hoppas på det bästa. He´s going down!


Så många känslor men ingen ork att få ut dom i ord

Hej
Ja dessa dagar har verkligen bara flygit förbi. Man går upp med barnen och kör på med dagen som vanligt tills man går och lägger sig runt 23 om kvällarna.

Just nu har det varit lite extra jobbigt då vi hr varit tvungna att fyltta  ut så gått som ala våra saker ifrån vårat hus och in till en lagringskonteiner pga av allt bråk med våran fd hyresgäst. Vi hoppas verkligen på att våran advokat kan sopa mattan med honom för jag vet inte hur mycket längre jag kommer orka med allt det här. Håller just nu på att renskriva allt jag skrivit ner tidigare så att våran advokat kan kolla igenom vad han vill ta upp på en ev rättegång. Har bara ett ord för allt detta, JOBBIGT!

Varje gång jag tänker på allt denna person gjort emot oss gör det ont i hela min kropp. Jag vill bara börja gråta hela tiden och jag känner själv att jag blivit så himla mycket tröttare sen allt detta bara blev värre. Jag vill verkligen kuna berätta allt för er om det som händer men det går inte, av två skäl. Det första är att jag inte vågar i synpunk till vad som kommer hända och det andra är för att jag mår så äkligt dåligt över hur denna person behandlat oss. Jag vill bara spy på allt och jag kan helt enklet ta till ett hemskt hårt ord och mena det med då han orsakat en sån hemskt smärta för oss. Jag hatar faktiskt denne person. Att man kan göra detta mot någon annan människa är ju helt sjukt. Det gör ont i hela mig.

Men som sagt så kan jag tvyärr inte få ut alla mina känslor i ord hur mycket jag än vill. Men jag hoppas så att detta kommer fixa sig fort för jag tror, eller nästan vet att jag kommer bryta ihop om detta inte får ett slut snart.

Jag är bara så otroligt glad över att mina föräldrar ställer upp och ger och mat och husrum för att i ska kunna köra all in med detta. TACK!


Ni gör mig stark när allt annat är jobbigt

Hej
Här hemma händer det inte så jätte mycket utan livet rullar på som vanligt. Lilly leker som vanligt hela dagarna utan avbrott och jag kan verkligen inte förstå var all hennes energi kommer ifrån. Önskar att jag hade hälften av den så man skulle orka med allt som just nu händer i våra liv. Léone utveklas som bara den och jag tror även att det snart kommer komma upp två små tänder där då man ser konturer av dom nere just nu. Får se när dom kikar fram helt enkelt.

Jag är så otroligt lycklig när jag ser mina två döttrar umgås och man ser verkligen at dom älskar varandra så otroligt mycket. det är dom två som gör att vi orkar med all denna skit vi just nu får genomgå pga våran förra hyresgäst. Jag kan knappt tänka på allt som hänt och det som kommer hända utan att gråta men man får helt enkelt kolla på sina underbara barn ofta för att klara av dagen. Man märker verkligen att detta tar på en då jag har blivit så otroligt trött senaste tiden.

 Att jag sen ska operera mig på tisdag för gallan gör inte saken bättre heller. Känns som att vi får för mycket på våran tallrik just nu men vi hoppas på att vi klarar oss genom detta inom en snar framtid.

Nej nu blev detta inlägg för jobbigt så nu lägger vi upp en massa sötiskort på våra små här hemma isället tycker jag =)

Här har ni ren och skär lycka! I förrgår gick Léone i säng vid 19 som vanligt och Lilly ville sova 1½ timme senare. Så V lade henne i hennes säng men när jag var in för att ge Léone sista flaska innan natten var detta vad jag möttes av. Lilly hade krypit ner hos sin lillasyster för att kunna somna. Och såhär sov dom hela natten. Syskonkärlek på hög nivå♥ Och natten som var hade Léone sin sängkompis bredvid sig igen så detta verkar vara något som dom båda trivs i. Mina underbara döttrar. Vad skulle jag göra utan er?

Tänk vad dom älskar varandra. Att få dessa två tjejer är det bästa som hänt i vårat liv♥
 


Underbara sol

Hej alla underbara
Åh vad underbart väder vi haft idag. Hoppas att det bara är vi som haft det men vad jag sett på andra bloggar verkar det vara flera som haft samma underbara väder.

Har försökt blogga tidigare idag men det gick inte pga driftstörningar. Någon annan som haft samma problem? Såg att det stod högt uppe på sidan när man loggade in att dom haft problem så det borde ju vara någon till.

Ja idag har vi bara varit ute och njutit av det underbara vädret. Man kan ju alltid hoppas att man får lite färg med men med min hy kan man ju aldrig veta =) Lilly har därimot fått sin pappas pigment så hon är redan brun i ansiktet fast hon haft starkt solskydd på sig.

Lilly har idag verkligen njutigt då hon älskar att vara ute i värmen. Hon har fakriskt haft på sig sommarkläder idag med och lilla Léone som inte gillar värmen lika mycket låg i bara linnebody idag. Och Lilly har faktiskt badat ute på altanen här hemma hos mina föräldrar i en balja. Oj vad hon älskade det =) Min lilla fisk♥
 


Mina två sötisar. Åh vad jag älskar er!

I hlgen har vi varit hemma i huste och plockat ite. Blir inte så mycket gjort känns det som men med små steg i taget blir det färdigt tillslut =) Lillys rum är iaf helt klart och vårat nästan helt klart. Léones håller vi på med för fullt men annars är det köket som det fixas mest i just nu. Känns det som iaf =) Ska försöka ta med kameran hem en dag så ni får lite kaos kort därifrån om det önskas det vill säga.


TGIF

Hej
Ja idag är det fredag och denna dag kanske det blir ett besökt igen till Uppsala då det är nyinvigning av bauhaus och dom har ju en hel del fina priser på bra att ha saker. Tex finns det en likadan toastol som vi fick att köpa för 300 kr nu. Och i våran lägenhet/del i huset finns det ju 2 toaletter och det skulle ju vara skönt att få nya på båda badrummen då dom är uråldriga haha. Vet dock inte om jag och Lilly går in där eftersom min dotter här hemma är kallad myrbyxan eftersom hon av den enkla anlednigen inte gärna sitter still om det finns annat att göra =) Så jag funderar på att ta henne till nickis lekland så hon får leka av sig istället. Men vi får se hur det blir.

Igår blev det ett besök på ikea där et bara var att slå bort alla vill ha begär på möbler mm men det blev endå lite barngaljar till Lillys rum, glasskålar att ta torrvaror i, en skål till frukt och sånna där ringar som man håller sig i när man leker. Åh, jag vet inte om jag har rätt men jag tror att dom heter romerska ringar iallafall. Lilly älskar att hålla på med sånt så det inköptes till hennes rum. Stod att det var från 5 år men vi vet ju att hon brukar hålla på med sånna så det strunar vi i =) Kommer ju endå inte sitta så högt upp så det är ju inte fara.

Sen blev det en tur till willys där det bara blev det nödvändigaste i form av blöjor, välling, barnmat och såklart B&J glass =) Måste ju bara ha något gått kvälltid. Men det märks på min kropp kan jag säga. Eller det är bara min mage som tar stryk och blir fluffsig men det är väl bara att ta tag i träningen av den helt enkelt. För det sjuka är att min vikt inte rör sig utan det bara är magen som växer. Och någon bebis är det då inte utan bara gottis haha


L O V E

Åh vad jag älskar mina två små tjejer!



När jag ser på er känner jag ren och skär lycka över att fått er♥


Uppsala besök!

Hej
Allt bra med er? Här hemma är allt superbra. Sovit lite dåligt då Léone bökade mer eller mindre hela natten MEN hon vägrade äta så det var ju ett plus. Förhoppningsvis kanske hon inte vill ha mat mera nattetid nu när vi (läs jag) ger henne gröt och äppelmos made by mormor till kvällsmål. Hoppas =)

Idag blir et faktiskt en liten tur in till Uppsala då mina föräldrar har ett litet ärende dit med min syster. Får se om det slinker ner något i vagnen och var vi hamnar. Skulle iaf behöva lite mera välling (säger det av vana, har alltid gjort det under dessa 5 månader) till Léone så det hoppas jag att det iaf blir köpt. Sen skulle hon behöva en del nya kläder i 68 märkte jag. Långärmade bodies är det lite fattigt med och speciellt vita så det behövs. Sen skulle det behövas lite mera men vi får se vad vi hamnar som sagt.

Igår var det firande av min älskling då han fyllde 24 år. Så det blev mera paket öppnig igår. Inte samma katigori på saker dock =) Av mig fick han en taklampa (god I´m old haha) i metal där det är en avbild av NY urborrad. Supersnygg! Sen fick han en massa bra att saker som tex en toastol =) Superbra eftersom vi måste renovera badrummet som ni vet. Ja det är väl det som hänt so far.

Får se om det blir något inlägg ikväll där jag visar lite kläder eller hur det blir =)


BVC besök

Hej
Ja idag har vi hunnit med ett BVC besök och oj vad lyckliga vi blev när vi kom in där då våran gamla BVC sköterska var tillbakla igen. Åh vad underbart! Inte för att det var något fel alls på dom som jobbade där innan heller men det är ju något speciellt med just henne =)

Var ju dags för Léones 5 månaders koll och det brukar ju bli en liten spruta med en den kommer vi ta när hon blir 6 månadear istället då det inte fanns någon läkare där idag. Skönt då jag inte alls var sugen på dom där dumma sticken idag =)

Så nu är min lillfia hela 67.5 cm lång och väger 7690 g. Hon är ganska precis lika stor som hnnes storasyster var vid 6 månader så hon det står inte på förens dom är på samma storlek =)

Passade även på att kolla upp Lillys vikt och längd men ja, det var väl inte lika kul kanske. Hon har gått upp fjuttiga 1 kg på 6 månader och väger nu 11550 g vilket gjorde att hon hamnade en bit under kurvan. Men vad kan man göra när man har en liten fröken som inte äter så hemskt mycket och bara springer runt hela tiden? =) På längde hade hon växt runt 2 cm och var nu 84 cm lång. Våran lilla Lilly haha. Inte konstigt att hon fortfarande han ha plagg i 80 eller =) Tog fram henne sommarkläder hon hade i sommras och dom passade och det säger ju en del. Speciellt med tanke på att Léone använder 74 på pyjamasarna nu =)

Mina två ♥

Mitt ♥ 2 år

Hej alla underbara läsare.
Ja idag är det den stora dagen då min lilla tjej blev hela 2 år. Fy vad tiden gått fort. Tycker det var nyss vi hade ett litet knyte liggandes i soffan hemma i Berg men nu är det faktiskt 2 år som gått. 2 helt underbara år dessutom!Varje dag under dessa år har kärleken till våran Lilly växt sig större och större. Hon är verkligen en helt underbar liten person som kan så himla mycket. Min lillgamla lilla Lilly♥

Åh jag börjar nästan gråta av denna bild. Är så otroligt lycklig som fått bära på detta underbara barn i min kropp för att sedan föda henne. Att vi nu fått njuta av henne utanför magen i två underbara år är verkligen ren och skär lycka♥

Stora tjejens tårta som den stolta mamman bakat =) har man en Astrid tokig tös så har man. Och jag ände nog att pippi var den som skulle vara lättast att fixa så det fick bli en pippi tårat helt enkelt =)

Paket öppning på morgonen

Här syns nästan alla paket hon fick utav oss på moronen. Det blev en hello kitty vagga till hennes docka ochen massa mat till hennes kök. Maten kommer ifrån blåelefan vilket är en ny favorit sida hos mig just nu. Det som inte sysn är en röd te servis som var lite större än den superfin hon fick i julas av Hanna. Våran tjej älskar ju att leka i sitt käk och bjuda på fika mm så allt denna passar perfekt på henne så nu kan hon bjuda på stort kalas på sitt rum sen =)

Sen åkte fördelsedags kläderna på. Faktiskt samma som hon hade på sig för exakt 1 år sen.

Ja den var ju lite stor då men endå. Tänk att hon varit så här pluttig♥

Här kommer en MEGA bildbomb ifrån dessa två år som gått:

En liten liten Lilly som här bara är några minuter gammal.

3 dagar





























2 år med en massa K Ä R L E K