Sjukstuga igen

God morgon på er

Här hemma har vi nu verkligen en sjukstuga. Lilly ligger just nu med 39 graders feber i våran säng och dricker vatten och sover om vartannat. Hostar som bara den gör hon med. Léones näsa rinner och William hostar. Skit att dom skulle behöva bli sjuka igen, det var ju inte alls längesen vi hade det här känns det som. Men det är bara att härda ut och hoppas på en snabb tillfriskning.


Fy vilken natt

God morgon underbara ni.

Här hemma har ni en mamma som är helt slut efter en hemsk natt. William vaknade var 20:e minut och kom inte alls till ro och till slut blev han ju så trött att han bara grät och grät. Vet inte alls varför han gjorde det men efter blöjbyte och lite Alvedon somnade han äntligen vid 4 tiden. Stackars V som jobbar idag vet jag inte alla hur det får för. Han var en ängel som hjälpte till inatt då jag gick i säng med världens huvudvärk eftersom jag fuskat med läsglasögonen och tänkte att jag skulle sova bort det men det gick ju sådär. Håller verkligen tummarna för en bättre natt inatt.


Sjukdomar och trasig micro

Hej mina fina. Här har sjukdomarna kommit tillbaka och nu är det William som har det värst med en rejäl förkylning. Hostar massor och snorar som bara den. Lite feber har vi testat med. Lilly har börjat hosta hon med men inte mer än. Annars rullar allt på här hemma men träningen står helt still då jag inte orkar hålla på just nu. Skulle behöva nya skor med men det känns väldigt långt bort just nu då micron har givit upp idag. Den luktar bränt och blixtrar så den åkte ut på direkten och Victor för köpa en ny innan hemgång.