Sjukstuga

Jaha, då var sjukstuga igång igen och den här gången var det jag som åkte på förkylningen. Jag har superont i halsen och är snorig. Inte det bästa tillfället att vara sjuk eftersom William fyller 3 år på söndag och det ska vara kalas hela helgen. Men jag hinkar te med honung och hoppas på det bästa. Så nu håller jag tummarna för att honungen ska höra sitt jobb och göra mig bättre fort!

Min lilla hörna

För ja, den är verkligen liten. Den lilla hörna jag har här hemma med min hobby i. Men jag behöver ju inte så stort alls. Jag kan ju sitta där inne och sminka mig utan problem och även gå runt lite där så för mig är det perfekt. Jag brukar hamna där inne nästan varje dag faktisk. Om det inte är för att sminka mig kan det vara för att hämta parfym, en väska eller bara för att sitta och ordna med allt jag har där inne. Ibland sitter jag och kollar igenom det jag har och försöker ställa om det så det kanske blir lite bättre eller så kollar jag vad jag har för ögonskuggor och vad jag kan göra med dom. De må va ett litet rum men jag får plats med en del där inne 😄
En liten bild på en del av rummet. Tänk att man kan bli så glad av materiella ting 

Sjukdomar

Hej alla
Ja, nu var det dags idag för alla dessa sjukdomar att komma in i huset. William har haft feber och har nog ögoninflammation på gång med och hostar som bara den. Så en redig förkylning har han åkt på. Tjejerna har sagt att dom haft ont i halsen men det blev inget mer med det. Men Lilly fick vara hemma från skolan tisdag och onsdag för säkerhets skull men inget bröt ut och idag var hon tillbaka till hennes stora glädje. Nu får vi ju bara hoppas att hon håller sig frisk och att William snart mår bättre.

Min hy

Jag har i tidigare inlägg sagt att min hy är normal och det är den ju med man jag har även otroligt lätt för att få finnar. Det kan vara små saker som utlöser mina finnar vilket kan vara otroligt jobbigt ibland. Jag gillar tex hudvård men jag vågar inte alltid testa olika märken och produkter då jag vet att det ibland kan krävas en applikation och sen har jag finnar dagen efter. Så jag håller mig oftast till det jag vet funkar vilket brukar vara ACO eller L300.

Men ibland känner jag för att testa något nytt och hör om kvällen var ett sådant tillfälle. Då jag beställer en hel del på nätet händer det att man får med prover på hudvård mm och jag tog en nattkräm och smorde in mig efter att jag rengjort ansiktet. Och jag vaknade såklart upp dagen efter med ett berg på hakan. Att jag inte förstod det! Så jag har försökt bekämpa det lilla monstret på hakan men det ville inte ge sig alla och igår gjorde jag det man inte ska, jag klämde den eftersom den gjorde så humla ont. Så nu har jag istället ett fult märke där som senare kommer bli ett ärr. Men det är så som det brukar vara helt enkelt. Sen kan man ju undra om jag lär mig till bästa gång eller om jag rotar runt i min lilla påse med prover och hoppas hitta något som funkar.

Haul

Idag fick jag hem lite saker jag köpt dom senaste dagarna och tänkte att jag skulle göra en lite haul.
Här är den ena leveransen som kom. Lite lösögonfransar, lim och en ny foundation ifrån Giorgio Armani.
Nu när hösten är här blev jag sugen att testa luminous silk Foundation som ska ge ett glow till hyn. Jag tog nyansen 6 som passade jättebra när jag har BUS.
Sen fick jag mitt paket ifrån Gerard cosmetics med där jag hade beställt två hydra matte lipstick och två vanliga läppstift.
Här är dom uttagna ur förpackningarna
Och såhär ser dom ut på hyn. Ska bli otroligt spännande att testa allt 😃 Färgerna är: aphrodite, serenity, kiss & tell och dragon berry.

Säg till om ni vill se mer av dessa inlägg. Om ni vill se någon del av mitt smink, när jag testar något eller så. Det vore jättekul att höra vad ni vill se här inne.

En bildbomb ifrån sommaren

Ja, jag tog ju en bloggpaus under sommaren men jag har ett par bilder jag skulle vilja dela med mig så här kommer dom utan beskrivning😃
❤️Underbara sommar❤️


Månadens favoriter - Augusti

Välkommen säger jag till september månad och med det kommer ju mina augusti favoriter.
Anastasia contour kit - hela augusti använde jag bara det här kittet för att värma upp och skulptera mitt ansikte. Jag har enda sen jag köpte det skulpterat med det men just den här månaden fastnade jag helt för att värma upp mitt ansikte med vilket jag verkligen gillat. 

Mac fix+ Har jag kört på varje gång jag lagt min makeup då jag senaste månaden verkligen uppskattat hur min hy sett ut med det. Alla puder produkter smälter ihop och hyn ser lite fräschare ut.

Maybelline baby skin instant pore eraser - eftersom det har varit varmt ute nästan hela månaden hat jag varit extra niga med primer och då har det varit den här jag valt den mesta av tiden. Den jämnar ut min hy och jag tycker att sminket håller bättre när jag har använt den här.

Mac PRO longwear concealer - Ja, det här är verkligen en favorit här hemma. Jag har väldigt mörka ringar och den här täcker otroligt bra vilket jag behöver. Det finns ju en anledning till att den hör är så pass populär som den är hos Mac. Jag behöver inte fixera den om jag inte vill då den inte hamnar i mina små linjer under ögat vilket är så skönt.

Glamglow supermud - Den här lermasken använder jag en gång i veckan och den har fått min hy att må så mycket bättre. Jag låter den sitta rätt så länge (30 minuter) men då min hy är normal och inte känslig går det jättebra. Jag giller verkligen hur min hy ser ut sen jag började använda mina masker.

Beautyblender - Den här kan jag inte lägga ifrån mig! Basen blir så himla fin och varje gång jag tar en borste istället slutar det alltid med att jag går över med svampen efter då jag inte blir nöjd annars. 

Gerard cosmetics brow bar to go - Jag har den senaste månaden kört på brynpuder istället för min brynpenna eller dipbrow och jag har verkligen gillat resultatet. Dom ser lite mjukare ut vilket jag har föredragit och den håller sig på plats hela dagen. Toppen helt enkelt!

Maybelinne falsies - Den här mascaran ger mina mini fransar en himla boost. Helt plötsligt får jag långa och fylliga fransar utan att behöva ha 4 lager mascara. Här räcker det med två för att få den effekten jag vill ha. Den kladdar inte heller vilket är ett stort plus.

Ja, det var mina favoriter dena här månaden. Ni får jättegärna lämna era favoriter nere i kommentarsfältet så jag kan se om det är några härliga produkter jag missat.