19/12

Hej.
Det blev såklart inget Uppsala idag =( Hmmm, mannen ville helt enkelt inte ge med sig. Har jag tappet stinget? Eller är det så att det jag brukar locka med/det han brukar säga att han vill ha för att göra något sånt helt enkelt inte är intressant längre? Han kanske helt enkelt fått nog av det?

Hur som haver. Idag har vi städat, städat & åter städat. Nu är det riktigt fint här hemma så nu är granen välkommen in till oss & göra julen riktigt mysig. V köpte ju granen i fredags när han jobbade & han hittade en gran som han blev tokig i & sen hittade han ingen han gillade lika mycket.Det var bara så att det var en vanlig gran & ingen kungsgran eller ädelgran som jag ville ha. Så i år får det helt enkelt bli en "vanlig" gran som barrar så f*n. Hatar granar som barrar men nu var det ju så att min älskling inte ville köpa en dyr gran heller så vad ska man göra?

Har även plockat i Lillys kläder. Visste ni att hon har använt storlek 68 i 4 månader nu? Jopp, å är det. Så nu har jag tröttnat på det mesta i den storleken så jag prövade in body i strl 74 & den passade relativt bra. Lite  lång i ärmen & i längden men det funkar ju iaf så nu kommer hon börja använd 74. Stora tjejen. Snart 8 månader & börjar med 74 nu. Haha.  Man brukar ju säga att strl 74 är 6-9 månader. Och Lilly börjar nu. Ja, man ska ju slita ut kläderna ordentligt innan man skaffar nya. Dock kan hon inte ha sina 74 jeans & hon badar i dom. Hon kan faktiskt ha några av sina 62 jeans fortfarande.

Nej, nu är det någon som vill ha lite mat. Kramar


Kommentarer
Postat av: Hanna

En gran som inte barrar så mycket hade kanske varit att föredra, nu när Lilly tar sig runt... Men det är väl bara att hålla lite extra koll :-)

2009-12-20 @ 08:51:30
URL: http://mamzter.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling