Välkommen december

Hallå.
Idag är det 1:a december. Bara 23 dagar kvar till julafton. Tänk vad tiden går fort. Var ju nyss jul & nu är det igen. Men den här julen är speciell. Det är den första julen för Lilly. Första julen för oss som föräldrar. Underbart!

Inatt sov Lilly i sitt rum för första gången. Gick okej. Hon smnade rätt så sent igår när Eriksson/Berg var här. Hon var ju trött men ville vara uppe & leka så länge det bara gick. Men tillslut somnade hon. Dock utan mat i magen. Så hon vaknade ju efter ett tag & var hungrig men sen sov hon till 4.30 tiden. Sen började springandet. Blev till&med så att det blev ett litet mål med mat vid halv 6 tiden. Var bara 60 ml som gick ner i magen men endå. Sen sov hon till 7.15 tiden. Så natten gick relativt bra iallafall. Hoppas att det blir bättre & bättre.

Idag är det föräldrarträff igen. Det här gången ska vi till biblioteket & "lära oss" låna böcker till pluttarna. Får väl se hur intressant det blir. Skulle tippa på attdet inte blir så fruktansvärt skoj. Men man vet ju aldrig. Det är vid 2 tiden vi ska vara där & jag har ingen aning om hur lång tid det kommer ta.

Sen skulle jag vilja göra något kul. Typ åka till Uppsala. Men det tror jag inte kommer hända. Men något vill jag iaf hitta på. Får se vad som händer.

Nej, nu är det en som vill sova förmiddags lur så jag får ta & lägga henne i vagnen så hon kan däcka där.

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling