Doktorn nästa

Halå.
Natten var ingen höjdare. Lilly var täppt i näsan & fick ingen ro i kroppen så honvaknade hela tiden & visste inte vad on ville eller vad hon skulle göra. Lillan då. Vid 6 kände jag mig som en levande död& lade henne i våran säng. Min kude är riktigt hög så hon fick ha huvudet på den & sen vaknade hon runt 8 tiden. Då fick V ta henne för jag var så himla trött. Orkade knappt röra mig. Men hon är iaf mindre snorig idag. Men ska ner till apoteket & köpa mer alvedon & koksaltlösning åt henne iaf.

Snart ska vi gå till doktorn. Jag har inte varit mig själv så jag vill kolla vad det är.  Som ni kanske veta har jag problem med min mens & är jag alltid så otroligt trött nu för tiden. Sen har jag från igenstans börjat få små små blåmärken på mina ben. Så vi får väl se vad dom säger där borta. Vill ju gärna veta att man mår 100 innan man kanke bestämmer sig för att sluta med minipillerna.

Uppdatering kommer sen.

Kram!


Kommentarer
Postat av: Sanne

Hoppas det gick bra hos doktorn!

Kramar

2009-11-20 @ 15:17:27
URL: http://sannelovesjoel.blogg.se/
Postat av: Ida

Hej! Jag råkade bara känna igen mig, jag har sen förlossningen fått små blåmärken (och jättestora) på både ben, knän och armar och jag tror det är järnbrist och då kändes det som att det kunde vara ditt problem också :) Hoppas det gick bra hos din läkare!

2009-11-20 @ 18:08:43
URL: http://enlitenida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling