I <3 my body


Jag älskade min kropp som gravid <3

Och jag älskar min kropp som mamma. Efter att min älskade dotter föddes har jag fått 1000 gånger bättre självförtroende. Jag har lärt mig älska mig själv & min kropp på ett helt annat vis. Förut ogillade jag min mage men orkade inte göra något åt den då jag visst att jag ville bli gravid. Men under den tiden jag gick runt & väntade på att vi skulle försöka bli med bebis så mådde jag jätte dåligt. Tyckte inte alls om min spegelbild. Men det har vänt nu. När jag kollar mig i spegeln nu så känner jag mig nöjd. Jag älskar mig själv igen.  Mitt ansikte är mycket smalare & finare nu & jag lägger inte lika lätt på mig vikt som förr. Dock har jag en liten, liten godis magen nu då jag inte haft ork till träning ( sitt-ups) pga allt detta med min mens men jag hoppas att snart får orkt till detta igen då jag verkligen gillar att träna. Just nu blir det bara promenader men det enda jag behöver träna är magen då det är där allt godis sätter sig =)

Kan även tilllägga att jag faktiskt är lite missnöjd med en sak med min kropp efter graviditeten & amningen & det är såklart mina bröst. Dom har krymt ihop till något som likar en "fjortis-tutte" som jag så fint kallar det. Dom ser liksom ut som dom gjorde inna jag började med p-piller för snart 7 år sen. Helt sjukt! 


Kommentarer
Postat av: Cecilia

Vad skönt att du känner dig så nöjd med dig själv. jag önskar jag kunde säga detsamma om min mage, men det kommer kanske =)

2009-11-03 @ 21:09:29
URL: http://barn-ombord.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling