18 oktober

Hallå.
Förlååt för dålig uppdatering. Har varot lite mycket just nu då jag har ont i axeln & även håller på att bli sjuk. Vet inte om det har någonting men axeln att göra men en förkylning har iaf brytit ut för mig. Lite ont i halsen & snorig som bara den. Hatar att vara sjuk. Speciellt när man har en liten rackarungen här som vill ha all uppmärksamet hon kan få =)

Igår var familjen Röjerås aka vi & kompisen Andreas in till stam resturangen Dragon Palace u Uppsala för att fira mib & Andreas fördelsedag (Han fyller 13:e & jag 15:e så vi firas alltid oss tillsammans) V & A åt buffe & jag åt 4 små rätter. MUMS!

Just nu funderar jag på vad jag ska laga för mat. V vill ta Taco men det vill inte jag. Han bara tjatar ut det. Skulle han få betämma skulle det bli 1 gång i veckan. Minst! Skämt åsido. Han gillar verkligen taco. Men jag funderar på lite annat. och det är ju jag som är kock i vårat förhållande. Vi har lite saker ligger i kylen som jag funderar på. Har tex: falukorv vilket kan bli en korvstroganoff, kyckling som jag har tusen sätt att laga till & sen har vi köttfärs som jag funderar på att göra biffar eller lasange av. Får se vad jag hittar på =) Eller så är man bara slö & köper hem en god pizza eller så. Ibland får man faktiskt göra så med =)

Nej, nu ska jag gå & ta min värktablett. Bloggar senare om vad som stod på bordet hemma hos fam Röjerås.
KRAM!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling