31 oktober

Hallå.
Idag är det sista oktober. Imorgon är det november igen. Hur gick det till? Tycker det nyss var november & jag hade en superliten bebis i magen. Men på måndag blir våran lilla tjej 6 månader. Ett halvår. Tänk vad allt går fort när man har en liten sessa här hos sig. Helt sjukt.

Idag hoppas jag på en rätt så lugn dag. Tapetsera lite & kanske städa men inte mer. Vill bara ta det lungt en dag. Men så blir det säkert inte. Ska ju förrestan ner till alla gravar idag för att tända en massa ljus. Tycker jag är så vackert på kyrkogården på alla helgona då det är en massa ljus på alla gravar. Man verkligen känner saknaden & kärleken till alla som ligger där då.

Lilly ligger just nu i vagnen & sover lur. Vi gick upp vid halv 8 idag så det var dags för en förmiddags lur nu. V ligger dock fortfarande & sover. Att en människa kan sova så länge. Men jag känner att jag inte orka väcka honom idag. Brukar ju alltid få göra det. Tror inte min man har en sån där inbyggd klocka som sägar åt honom att han sovit för länge & att han bara måste gå upp nu. Eller är det bara jag som har det? Dom få dagarna V tar lillan på morgonen sover jag längst till 9 tiden. Det är ca 1-1½ timmer efter det att lillan gått upp & det betyder jättemycket för mig. En lyx rent ut sagt. Och sen sover ens man till 12 & då känns det helt sjukt att man tycker det är lyx att få sova ifred i 1 timme ibland. Men så är livet. Själv tycker jag om att jag inte kan sova så länge. arför ska man göra det egentligen? Vad tjänar man på det förutom en himla lång tid i sängen? Man missar ju hela dagen som är full av härliga saker. Nej, jag är verkligen en morgon tjej.

Vad är ni? Morgon eller kvälls männinskor? Och när brukar ni gå upp?


Kommentarer
Postat av: Denise

sv: Haha vi var runt i massa affärer och till slut blev jag bitter och hade ont så jag orkade inte mera. Srod dock och velade ifall vi skulle gå till hm innan vi åkte hem men vi sket i det, vilken otur man kan ha haha:P

2009-10-31 @ 15:07:10
URL: http://knoddenojag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling