BVC

Hallå.
Sorry för lite dålig uppdatering men tyvärr så blir det ju så när man precis har flyttat. Men nu är det inte så homla mycket kvar endå. lite kartonger i hallen & så men sen är vi helt på plats i nya huset. Underbart.

Idag var det BVC & föräldrarträff. Så kul att träffa en massa mammor & bebisar. Sen att Lilly blev så glad av att prata med 2 av dom så hon skrek så högt att dom började gallskrika var ju en annan sak =)

Mätte & vägde idag då. 7,360 g 65,5 cm lång &42,6 cm i huvudomfång. Det är nu lillans storlek. Tänk att hon äter så mycket men endå inte går upp så mycket i vikt. Kan inte riktigt förstå det.

Sen frågade jag om det där med ersättningen & vällingen. Och det var ingen fara. Om hon äter gröt istället & ersättning/välling innan hon somnar så klarar hon sig jättebra. Skönt!

Sen har jag gjort illa mig lite med. Eller illa & illa. Jag är överrörlig & har lätt att få problem med kroppen & nu har jag burit så mycket tungt att jag her ont i ena axeln & lite i ryggen. Axeln känner jag av hela tiden då man ofta här på Lilly & ryggen känner man av när man flyttar kartonger & så. Och på natten när man ligger ner med. Men sånt är livet. måste göra mera sittups för att ryggen ska palla med allt detta. Och speciellt om jag ska orka bära ett barn till i magen. eller jag klarade ju av graviditeten jättebra med Lilly men man vet ju aldrig.

Nej, nu ska jag plocka lite.

KRAMAR!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling