Helgen som varit

Hallå.
Jag vet, dålig uppdatering. Men så är det ibland när man är mamma till en liten busunge =) Den här helgen har varit rätt så lugn. Flinga (våran hund) har börjat löpa så vi ska väl försöka para henne med svärmors hanhund sen =) Hoppas att det blir så bebisar där då. Sen var vi in till Uppsala i går med fam. Eriksson/Berg. Blev inte så mycket för oss då min föräldrarpenning kommer imorgon. men lite blöjor till lillan & även välling blev det. Skönt att köpa storpack =) Räcker ju så mycket längre & är ju så mycket billigare med ju. Willys rock! Sen var vi in & kollade lite på vagnar. Vill ha en annan vagn till Lilly nu. Får se om det blir en sulky eller hur det blir.  Det som är jobbigt är ju att dom är framåtvända & jag skulle helst vilja vänta med det men som sagt. Får se hur det blir. Ska in till Uppsala igen på torsdag då bilen ska besiktas. Så vi ska väl kolla igen då & försöka ta ett beslut.

Imorgon ska V jobba igen. Kul för honom  tycker jag. Han behöver komma ut & göra något då han lätt blir rastlös. Så tack Johanna för att du fixade det här lill min "gubbe"

Har fixat lite i Lillys rum med. Har målat lite med vitfärg men det är inte helt klart än. Var ju en jätte hemsk färg där förut & det behövs en hel del färg. Har knäppt före kort som kommer snart så ni får se hur det såg ut. Fy!

Idag gjorde jag hemmagjorda piroger. Mums. Det var faktiskt jättelängesen sist så det var extra gott idag.  För dom som vill ha resept är det bara att säga till så lägger jag ut det på bloggen.

Nej, nu måste jag sätta mig & kolla på "Vem kan slå F&F" på 5:an.

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Va roligt att Lilly kommer få ett riktigt "flickrum", jag kan inte vänta tills vi får huset så vi kan börja tapetsera och göra om=) jag skulle fråga dig vad ni vill ha i julklapp? kanske är lite tidigt ute, men lika bra att fixa de nu, har en känsla av att vi inte kommer ha tid med de längre fram:P

jättekul att han ville jobba, det är ju perfekt med bilen också eftersom jag har den med mig hem varje dag, jag håller på att fixa in honom på ett annat jobb också=)

2009-10-25 @ 23:28:19
Postat av: Nettan

Hemmagjorda piroger lät väldigt gott det så jag skulle gärna Jag tycker det är så svårt å komma på något gott å göra och äta. Fin blogg och söt tjej. Kram

2009-10-26 @ 00:15:49
URL: http://www.metrobloggen.se/vi2blir3
Postat av: Denise

sv: Ja badkar är super. Han trivdes som fisken i vattnet :) Lite synd bara att jag int får bada på 2-3 månader :( Tur vi har pappa som kan ställa upp som badvakt haha!

2009-10-26 @ 09:51:38
URL: http://knoddenojag.blogg.se/
Postat av: Tina

Hejsan!



Hittade på en barnvagna där handtaget är vändbart.

http://www.carenababy.com/CARENA/Sweden/STROLLERS/

Tryck på den som heter Free.



Kramar Tina och Melvin

2009-10-26 @ 14:47:50
URL: http://tinaomelvin.blogg.se/
Postat av: Denise

sv: Ja det är super skönt att få veta. Dom brukar gå ner ganska så mycket efter förlossningen men våran lilla prins klara sig med ynkla 90g :) Men dom är ju tillbaka nu så..



Ja Wilgot är jätte fint tycker jag med, lite busigt sådär :)

2009-10-26 @ 18:23:38
URL: http://knoddenojag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling