Lilly bus!

Hallå.
Just nu är V´s syster & hennes kille här & spelar kort med mannen min. Dottern ligger & sover i sin säng & här sitter jag & bloggar. Har städat lite i köket precis men det finns lite till att plocka med. Man vill ju gärna att det ska vara superfint här hemma då dom vi hyr av går förbi köksfönsteret hela dagarna då huset vi hyr ligger precis bredvid deras blomster affär. Dom går förbi här rätt så mycket man jag tycker att det är skönt, då vet man att man inte är ensam ute i buschen =)

Lilly är ju iaf helt underbar. Vad man än gör så bara skrattar hon. Hon har ju skrattat högt ett bra tag nu men det här slår alla rekord. Som idag när jag hostade lite. Då började hon skratta & så fort man låsasskrattade efter det så skrattade hon. Det är så himla underbart. Man ler i hela kroppen här hon skrattar.

Vi försöker nu även lära Lilly att sova utan napp nattetid. BVC sköterskan tycket att vi skulle pröva det då hon vaknar minst 2 gånger per natt & letar efter natten. Så vi fick en liten bok & sömn som vi (läs jag) läste idag & tog tag i det. Och det verkar funka. Hon somnade runt 7.30 på soffan utan napp. När vi lade henne i sin säng fick hon nappen då jag blev panik kissnödig =) Sen vaknade hon till efter 1 timme & ville äta ersättning & somnade sedan om utan nappen. Duktiga tjejen.

För dom som har läst bloggen ett tag vet att Lilly inte gillar sin vagn. Hon har alltid skrikit när man har lagt henne i liggdelen. Det blev lite bättre efter att vi satte i sittdelen men hon har nog aldrig somnat i vagnen. Tills nu. När vi har varit ute & gott vid gamla huset har hon tvingat sig själv att var vaken fast hon har varit jättetrött för att sedan somna på soffan när man kommit hem. Men sen vi flyttade hit & har varit ute & gott har hon somnat i vagnen. Det är till&med så att när hon skulle sova förmiddags luren ville hon sova i vagnen. vad jag än gjorde skrek hon bara (vilket är jätte ovanligt!) & tillslut tog jag fram vagen & lade henne på en gosig filt i den. Och hon blev tyst på engång. Och det tog inte heller lång tid innan hon somnade för att sedan sova 1 timme. duktig tjej. Sen var vi (läs:jag & Lilly) ute & gick & då somnade hon för att sedan sova en timme ute på altanen. läste i sömnboken att en 6 månaders bebis ska sova en för & en eftermiddags lur på ca 1 timme var. Och det göt hon ju nu vilket är skönt. Sen stod det ätt som sover ca 12 timmar per natt vilket hon också gör. Vilket prakt exemplar va =) Haha, nej men det var lite kul att hon hade gjort pecis som det stod i boken idag.

Nej, nu ska jag sätta mig & vara lite social eller städa klart i köket. Får se vad jag väljer =)
God natt & sov så gott på er!

Kommentarer
Postat av: Denise

sv: Ja det är nog rätt svårt att inse när det verkligen startar, är det förvärkar eller inte.. ovis är man! Du jag förstår det! Jag skulle kunna vara gravid jämt haha, trivs så himla bra även fast det är tugnt och sådär.

2009-10-09 @ 23:49:01
URL: http://knoddenojag.blogg.se/
Postat av: Johanna

hej. Vad har Lilly för storlekar nu? på kläder, mössa å sånt?

kram

2009-10-10 @ 16:24:44
URL: http://johannalovetommy.blogg.se/
Postat av: Johanna

Heh, har inte haft den så länge:p

okej, helt sjukt att sötungen snart är ett halvår=)

Kram

2009-10-11 @ 17:22:18
URL: http://johannalovetommy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling