Veckans uppdatering

Hallå.
Snart ska vi åka till till Uppsala för att besikta bilen. Hoppas att den går igenom bara. Sen ska vi kolla runt lite på olika affärer. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Vill kolla på vagnen idag då det inte blev något sist. Dock vill svärmor att vi tar den sittvagnen hon har hemma. Men det är ju tvärr ingen BRIO & vi älskar ju deras teleskophanddtag. Vem vi får se hur det blir med allt.

Har hållt på att med Lillys rum ett par dagar nu. Allt är färdig målat & halva rummet ät tapetserat. Ska göra klart det här någon dag. Har dock inte fått bården vi ska ha då den var slut i lagret men den kanske ska komma på tisdag. Hoppas =) Ska blir så mysigt att ha hennes rosa söta rum klart. Även om hon kanske inte flyttas in på en gång så finns ju iaf rummet där när vi tycker att det är dags.

Har även ixat lite nere i hallen. Målat det mesta av allt trä som ska målas. Men tyvärr tog färgen slut så den ska köpas med snart. Och när det är färdigt så ska tapeten upp. Sen har vi ett till fint rum här hemma.

Igår var vi på öppna förskolan för första gången sen Lily föddes. Var väldigt mycket folk där då det är lov med oj så kul det var att träffa dom som håller i det & oj så goda pannkakor vi fick. Har varit jättemycket där när jag var yngre så det känns nästan som hemma tycker jag. Det var även där jag träffade V & blev helt nerkärad 2 år innan vi blev ett par. Tänk om han hade känt samma för mig som jag kände för honom då. Då kanske vi hade varit tillsammans i 9 år nu. Men sen kan det ju varit så att det inte hade hållt då heller. Inte vet jag. Jag är iaf så lycklig att vi hittade varandra. Vi två är verkligen varandras själsfrände. Är så tacksam att jag kunde hitta min i så tidig ålder & att vi båda känner samma sak för varandra.

Sen måste jag även säga att nu är verkligen hösten här. Finns nästan inga löv kvar på träden & mörkret kommer tidigare & tidigare för varje dag. På söndag är det november igen & på måndag blir våran sessa 6 månader. Och för varje dag så händer det något nytt med henne. Hon håller på att sätta sig upp helt själv snart & har även börjat försöka på den ädla konsten att lära sig krypa. Kan inte förstå att vi har en sån underbar dotter som är så snabb av sig att hon vid 6 månaders ålder redan försöker sig på allt detta. Man älsakr henne mer & mer för varje dag som går. Är det konstigt att man vill ha fler av henne? 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling