28/9

Hallå.
Måndag igen då. Snart oktober. Tänk vad tiden går va?
Vi har fortfarande inte hört någonting från dom som ville köpa huset. Men dom sa att dom nog skulle veta på tisdag, alltså imorgon. Så vi hoppas väl på det då =)

Dom här senaste nätterna har Lilly "bråkat". Hon börjar vakna till vid 5 tiden & vaknar till 1 gång var 5-10 minut vilket resulterar i en trött mamma. Som tur är så får jag sova 1 timme själv då V tar henne & går ner vid 7.30. Vet inte om det är för att hon somnar vid 19 på kvällarna eller om hon helt enkelt vill vakna vid 7 nu. Visseligen vaknade hon vid 7-8 tiden när hon somnade 22 så det är ju ingen fara så. Det enda som är jobbigt är ju det där med att hon vaknar & vill ha nappen eller vända sig hela tiden efter 5. Men det går bra endå. Hon är ju alltid så snäll annars så vad gör det med 2 timmar? Ingenting =)

Jaha, vad gör vi i väntans tider då? Jo, vi går väl & funderar på vad man ska kasta & vad som kan säljas nu när man kanske ska flytta då. Har fått ihop en lista på grejer att sälja så det känns skönt att vi båda tycker samma sak. Vi har för mycket grejer som bara står. Visseligen har vi ju sagt att vi nog ska sälja TV:n i sovrummet fast den används men vi känner att vi nog är lite bortskämda med den. Men vi får se.

Våra kvällar spenderas med mycket mys. Kolla på filmer & äta lite gott. Det är ju viktigt att ha Mamma-Pappa tid tycker vi. Vi pratar mycket om framtiden med. Om att vi båda skulle vilja ha ett barn till inom en snar framtid & hur underbart det är att var förälder. Ordet boende kommer ju upp mycket nu med såklart. Vi hoppas ju såklart att huset ska bli sålt fort så vi kan flytta till det nya boendet som ligger närmare affärer & så. Och vart vi skulle vilja bo sen mm. Men vi tar det som det kommer.

En fråga till er har jag med. Hur lång tid tycker ni är lagom mellan 2 barn?
Vi tycker nog 1½-2 år men vad tycker ni?


Kramar på er mina underbara läsare <3 


Kommentarer
Postat av: Denise

Det är ju alltid kul att ha jämngamla syskon. Samt att om man får dom ganska så tätt, 1-2år så har man det ju gjort :)

2009-09-28 @ 14:35:51
URL: http://knoddenojag.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

hihi är nummer 2 på gång ;-)?

Jag tycker inte det finns nån gräns för vad som blir bra mellanrum, det är nog upp till var och en!

Jag kan tänka mig kanske 2 år mellan 1an och 2an och sen vänta ganska länge på nummer 3 om man har turen att få en sån. Men, det kan man ju aldrig planera!!



tack snälla för bra tips, ska spana in dom där amningslinnena på hm!!



kramar

2009-09-28 @ 15:07:24
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Tina

2-3 år tycker vi iaf!

2009-09-28 @ 16:26:56
URL: http://tinaomelvin.blogg.se/
Postat av: Hanna

Vi har ett och ett halvt år mellan våra pojkar. Vi slutade med preventivmedel när Wille var 9 månader, tänkte att det tar nog ett par månader innan det blir nåt, men nej första försöket :-) Det är mycket jobb nu, men tror och hoppas att man har igen det sen när dom kan börja leka ihop!

2009-09-30 @ 13:51:43
URL: http://mamzter.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling