Vad händer?

Hallå.
Sorry för dålig updatering. Hade hoppas på att berätta lite kul för er men det verkar inte som det. Vi fick ju som sagt ett bud på huset & dom ville ju att vi skulle vara ute till 1/10. Så igår var vi hos mäklaren & sedan banken för att prata om vårat hus & ett ev nytt hus. Allt med vårat hus blev klart för våran del men vi kommer inte få köpa ett nytt innan V fått ett nytt jobb. Jobbigt men vi förstår ju så klart det. Så det blev panik för att hitta någon att bo i innan 1/10. Vi sökte med lykta i hela östervåla & tillslut hittade vi något.

Vi bestämde att vi skulle börja flytta saker så fort dom som ville köpa huset förhoppningsvis bjudit lite högre & vi skrivit på alla papper. Vi skulle skriva "hyrespapper" för 6 månader frammåt så länge. Vi vet ju inte hur länge vi måste hyra men 6 månader att börja med lät ju bra.

Men sen ringde mäklaren. Dom som är intresserade krånglar. Kanske ger ett besked på tisdag. Så vi fick ringa & fråga "hyresvärden" om vi kunde skjuta upp kontraktet till vi vet hur allt blir & det gick bra. Men nu är det bara att hoppas att dom här tar budet vi bad om igår så vi kan skriva på allt & bli av med den här vikten på våra axlar.

Vill inte gå in på vart vi kanske flyttar eftersom vi inte vet hur det blir än.

Nej, vi ska åka & handla lite mat nu. Kramar på er mina kära läsare <3


Kommentarer
Postat av: Diana ♥

Så underbart söt blogg du har!! Har nu en tävling om ett presentkort för 300 kr på BabySmart. Var gärna med och tävla!! :) Kram kram// Diana

2009-09-25 @ 17:47:23
URL: http://dianasblogg.blogg.se/
Postat av: Denise

sv: Haha tack så mkt för att du skrev igen, herregud vad klantig jag är :P

2009-09-25 @ 23:26:33
URL: http://knoddenojag.blogg.se/
Postat av: mammagladh

Vad trist att köparna börjat strula... Lycka till.

Hoppas du haft en tevlig helg.

2009-09-28 @ 09:36:10
URL: http://mammagladh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling