Kväller

Hej
Jaha. nu är det kväll igen då. Tänk att dagarna går så fort. Panik ju. Om 3 veckor är det ju busens 1 års dag. Så man kanske ska börja planera lite. Funderar på att ha ett litet barnkalas dagen innan eller så men jag vet inte vilka som skulle vilja komma hit på det . Någon som är sugen på lite barnkalas? =)

Aja. När jag hade varit hos pappa ett x antal timmar kändes det som man bodde hemme igen. Så jag & papps rök såklart ihop. Som alltid. det hela slutade med att mamma körde hem mig & Lilly så jag slapp sitta där helt tårögd. Sen att man har hormoner till 1000 gör knappast saken bättre heller ska jag ju säga. Börjar ju gråta för minsta lilla. Men jag & min papps brukar bråka rätt så ofta om jag ska vara ärlig. Men det är väl inget vi ska dra upp på bloggen kanske. Inge kul för er att läsa om sånt.

Vi har precis ätit lite mat & jag sitter just nu & kollar på "vad blir det för mat". Jag ÄLSKAR matprogram. Åh vad jag önskar att jag hade valt hotell & resturang som inriktning. Men det är lätt att vara efterklok =)

Nej nu ska jag fortsätta här. Kanske ska sappa lite till "lyxfällan" med men det får tiden utvisa. Love to sappa =)

Kram!


Kommentarer
Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

sv: precis!



du har la int glömt att rösta gummsi? :D (ja jag litar på att du röstar haha) Omröstningen gick om så OM du röstat så rösta igen :D

2010-04-08 @ 21:24:53
URL: http://knoddenojag.blogg.se/
Postat av: Denise Ännu en mammablogg!

sv: va bra :D hihi kram

2010-04-08 @ 22:02:52
URL: http://knoddenojag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling