Magbild sen way back

Hahaha. Satt & kollade igenom vad jag hade skrivit i början av min graviditet med Lilly & hittade en magbild ifrån v 12+1. Jösses, tyckte jag verkligen att min mage var stor då? Ja herregud, då visste man verkligen inte hur stor ens mage kunde bli heller =) Men här är iaf bilden för dom som är intresserade:

Hahaha. Ja vad ska man säga. Undra om det där ens var en gravidmage eller om det bara var godis & glass =)

Man kan ju inte tro att man har gått 5 veckor mindre på det här kortet eller =) Men oj vad jag älskar min tjockismagge =)

Har btw börjat fått känningar i magen & i livmodern/äggstockarn nu. vet verkligen inte varför för det tror jag inte att jag hade sist. Men men. Lite läskigt att känna av saker redan tycker jag. Känns ju lite väl tidigt.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Vet inte om du såg svaret på din fråga på min blogg, men mina magmuskler släppte ut bebismagen ganska fort när jag blev gravid andra gången. Sen stannade det dock av och jag blev inte riktigt lika stor i slutändan. Men det är nog ganska vanligt att magen blir tydligare fortare andra gången. Livmodern vet ju vad som väntar och den har ju redan varit uttänjd en gång :-)



Magen är jätte fin!'

2010-04-06 @ 19:14:29
URL: http://mamzterblog.soclog.se
Postat av: Hanna

Sv; det är bara att fråga på!

2010-04-06 @ 21:47:51
URL: http://mamzterblog.soclog.se

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling