Min lilla älskling

Hej
Blir ett sent inlägg innan jag tänker gå & slänga mitt lilla huvud på kudden & sova sött i många härliga timmar.

För ett litet tag sen så skrek älsklingen liten så fruktansvärt mycket. Hon var helt förtvivlad. Pappa V gick upp till henne men hon slutade inte skrika någon gång. Så tillslut gick jag upp till hennes sovrum jag med. Kan även tilllägga att det här var när hon hade vaknat efter ett par timmars sömn. När jag kom upp byttes vi av då jag tänkte att jag kanske kunde lugna ner henne med lite sång. Men det hjälpte inte så mycket. Vi gick då & lade oss tillsammans i stora sängen inne hos henne då jag tänkte att hon kanske ville ha lite närhet. Men det hjälpte inte det heller. Så jag gick & satte mig på stolen som står vid hennes spjälsäng & frågade henne om hon hade ajaj eller om hon hade drömt om monster. Då pekar hon på stora sängen flera gånger. Hon vill att vi skulle lägga oss i sängen igen. Så det gjorde vi såklart. Efter ett litet tag höll hon på att somna men vakade till & blev ledsen igen. Så jag gick med henne till hennes säng & hon vände sig om direkt & gossade in sig & somnade.

Mammas lilla flicka då♥ Jag vet någon som verkligen skulle behöva en växasäng i fördelsedags present. Då skulle man kunna ligga & mysa lite när hon har drömt något obehagligt iställe för att hålla på så här. 


Kommentarer
Postat av: Malin

mm ul e klart. men inte tagit reda på vad d e. hoppas lite på en pojke, men victor hoppas på en flicka så d jämnar ut sig. blir såklart lika nöjd oavsett.

2010-04-07 @ 11:23:19
URL: http://juztlittleme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling