Oj oj oj

Hej
Jösses vad vi har hunnit med saker idag ska jag säga. Först var vi iväg på inskrivningen som gick jättebra & Lilly fick följa med & hälsa på lite. Var ju endå ett på sedan hon skulle ha fötts så det kändes som en kul grej. Hade dock något i urinen som skule skickas på odling så vi får väl se vad dom hittar där. Vem vet, det kanske bodde en liten dinosaurie där =) Åh gud vad håller jag på med? Haha. Nej nu fortsätter vi här.

Efter det åkte vi mot Tierp då V skulle in & fixa något på arbetsförmedlingen & damerna i hushållet skulle fixa pass så vi får kliva på något plan sen. Men vad händer då? Jo, dom hade lunch på af så vi åkte till polisen men inte var giltigt eftersom det stod mitt gamla efternamn på det. Ja då skulle V få intyga att det var jag men fy på honom, han hade glömt sitt körkort hemma. Så vad gjorde vi då? Jo åkte hem & hämtade mitt pass & V´s körkort & sen tillbaka. Och så fixade vi våra pass för då var det okej när jag hade mitt pass istället & jag fixade ett legg på engång. Så där blev man 1200 kr fattigare.

Sen fixade vi en massa saker som Lilly ska ha med sig i sin lilla apotekspåse när vi åker iväg. Så nu har vi: solskydd med faktor 50+, becur att lindra ev solsveda, nässpray av 2 slag, vätskeersättning & alvedon. Så nu är det lungt på den fronten med.

Så pengarna jag fick idag har sakta men säkert minskt idag. Och imorgon ska vi nog till Ikea & köpa kök åt Lilly. Ja, såklart blir det ett leksakskök. Någon måtta får det vara. Och sen kanske det blir lite bebbemys.

Och på onsdag ska ännu mer pengar bort då vi ska besikta vovven innan flytten. Och på tordag flyttar hon. Och på lördag kommer det några & kollar på katten. Så det är mycket den här veckan tycker jag nog. Eller vad säger ni?


Magbild kommer sen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling