Snart till svärföräldrarna

Hej
Snart ska vi till svärföräldrarna på lite påsk mat. Litejobbigt är det ju att jag mår fruktansvärt illa man jag stoppade i mig en tablett så vi hoppas på att det försvinner snart så man kan bli en riktig männinska igen. Har legat på soffan ett bra tag & försökt vila bort det men icke. Tur att det finns tabletter att ta när man mår så illa så man inte ena vill röra sig. Tycker att det är jobbigare denna gång då det kommer & går än förra gången då det höll i sig i måttlig mängd en viss tid & sen bara försvann.

Och finnarna har börjat komma med. Vet inte riktigt om jag hade några förra gången. men denna gång är jag lite fetare i hyn så det är väl inte så konstigt heller. Fast jag tvättar mig med babytvål som inte ska torka ut verkar det inte som att det hjälper. Jobbigt det där. Och jag använder även en ansiktskräm som även den ska hjälpa till mot den feta hyn. Och jag använder inte smink så ofta heler så det är nog bara graviditeten jag kan skylla på =)

Nej, nu ska jag ta & duscha av mig så man känner sig lite frächare när man ska bort. Vill ju inte gärna åka någonstans när man inte känner sig snygg. Iaf inte jag. Menmen. Det är väl relativt lätt att fixa =)

Kram på er sålänge


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling