Hemma!

Hej
Hej alla undebara. Nu är vi hemma igen efter 2 dagar med svärisarna. Som jag skrev igår var Lilly tyvärr trött inne på Furuvik man hon höll god min endå. Tyckte djuren var lite småintressanta men inte mer. Tror dock att det blev lite för mycket på engång så det blev väl lite hjärnsmälta där =) Vi gick ju runt hela parken så det kanske inte var så konstigt heller. Men jag ska ladda in bilderna senare ikväll då Lilly gått & lagt sig sen.

Inatt var det ingen höjdare kan jag säga. Vi hade förnstret öppet & det var ett riktigt oväder utanför men det var ju nte riktigt det som var problemet. Utan vi hade inget för fönstret vilket fröken Röjerås är van med så hon sov inte så bra alls denna natt så det är en trött familj som är här hemma nu. Så denna dag började vid 7 men som tur var hade svärisarna gått upp då & dom tog henne i ca 1 timma så vi fick sova lite till =)

Och Lilly är verkligen en liten svamp kan jag lova er. Hon försöker säga allt som vi säger. Idg har hon tex sagt potatis & dörr flera gånger =) Sen är ju tydligen bajs roligt att säga med haha. Vilken buse. Vi brukar ju fråga henne om hon har bajs i blöjan & då brukar hon oftast svara ja eller nej & ibland säger hon bara bajs. Helt sjukt vad våran lilla tjej är duktig. Stolt mamma eller vad? =)

Nej nu ska jag hjälpa mannen att laga lite mat då jag är otroligt hungrig.

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling