Onsdag

 Hej

Idag är det onsdag & eftersom V gick upp med sötisen igår vad det min tur idag =) Men det gjorde ingenting kn jag säga då jag sovit helt okej inatt. Det har regnat hela natten så jag vet inte om det har haft något med det att göra men jag vakande till lite smått någongång men jag slapp denna natt att vara vaken i timma i sträck för att jag inte kan somna om vilket var såååå skönt! Och dom gånger jag vaknade upp så kollade jag på klockan & kände lite sparkar i magen & sen somnade jag om.

Idag kommer det en barnfamilj som ska hämta en kattunge & sen ska en till hämtas på fredag & sen är det bara den kattungen som kanske får stanna kvar. Och jag kan säga at jag längtar till fredag då dom är instängda nattetid nu för att man inte riktigt litar på vad dom hittar på en natt utan övervakning & så fort vi kommer ner på morgonen så skriker dom som som bara den för att få komma ut men jag känner att det är lite jobbigt när Lilly springer runt & jagar dom hela tiden. Men den missen som kanske stannar ÄLSKAR Lilly & leker jättegärna med henne. Han springer faktiskt lite på sidan & ruggar upp sig mot henne som att det vore ett syskon. Snacka om bra kemi =) Så V brukar faktiskt säga att det är Lillys katt. Lite kul tycker jag att han tycker att hon ska ha en egen liten katt redan. Och hon brukar ju lyfta upp dom lite osmidigt med men han säger verkligen ingenting. Eller jo, han kurrrar! Hela tiden kurrar han så han gillar ju verkligen henne.

Här är Lillys lilla misse =)

Nej nu är det dags att äta en smörgås tror jag. Så man får i sig något innan lunch för annars kommer jag bara att glömma bort det kan jag säga. Brukar ju bli fullt upp med Lilly lek om dagarna så man glömmer så lätt bort att stanna upp & äta om hon inte säga till att hon är hungrig.

Kramar


Kommentarer
Postat av: Debbie

så mysigt med små katter :) själva fick vi tyvärr ge bort vår eftersom lilleman inte tålde den :( får prova igen om några år och se om han tål dom då..:)

2010-08-05 @ 18:43:46
URL: http://deborapersson.bloggplatsen.se
Postat av: Crazyangel [mamma till Milton&Viggo]

Men vilken sötnos :)

2010-08-07 @ 08:09:53
URL: http://crazyangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling