Regnig onsdag

Hej
Jösses vad regnet öser ner här hemma . Det är som en vägg av vatten ute kan jag lover er. Och grått som bara den är det med. Nu är det höst om ni frågar mig. Regn regn regn i stora lass. Men det är lite mysigt med att höra hur det smattrar ute på altanen. Sen att alt detta regn inte riktigt ingick i planerna att gå till affären & banken är ju en helt annan sak. Det är något som får fixas i morgon helt enkel. För vårat paraply ligger dumt nog i bilen som V har & jag tänker knappast gå ut i detta väder utan ett paraply =)

iaf, här hemma startades dagen vid 8 då jag hörde att Lilly höll på att vakan till. Så vi hade en riktigt trött tjej inatt som sov 15 timmar i sträk! Så hon var otroligt pigg när jag kom in för att hämta henne kan jag lova er =) Och det första som jag möttes av var en napp som for genom lufen med en himla fart. Våran lilla tjej är nämligen super duktig på att kasta bollar & även nadra ting hårt & dit hon vill. Och denna morgon var det en napp som skulle träffa mamman i huset & det gjorde den med haha. Busunge man har va? Och just nu håller hon på att klä av sig sin tröja & tunna kofta av någon anlednig. Det är tydligen superkul att göra det då det hände ofta nu förtiden. Sen ska hon sätta på sig den själv med men det går inte alltid så bra som hon tänkt sig. Men ibland så =)

Nej nu ska jag ta & kolla vad hon gör. Ser nämligen ut som att hon tänker slita ut sängkläderna på golvet & det får hon gärna låta bli =)


Kommentarer
Postat av: lolleef

fin blogg busunge du har P:)

2010-08-18 @ 13:05:06
URL: http://.lolleef.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling