Dan före dopparedan

Hej
Jösses, idag är det EN dag kvar innan julafton. Hur sjukt är inte det. Kan inte förstå att det ska firas en massa imorgon. Så idag ska dom sista klapparna slås in & huset ska storstädas inför morgonsdagen. Så det är en hel del som står på schemat denna dag men det gör mig ingenting. För jag vet att det inte kommer ta så himla lång tid då vi småfixade lite redan igår =)

Jaha vad hade vi för oss igår då? Jo det var ju meningen att jag skulle stanna hemma med barnen medans V skulle iväg till arlanda för att hämta sin mormor & morfar som kom hem från varmare breddgrader igår. Men istället så fick Lilly vara hos mina föräldrar medans jag & Léone följde med pappan in till Uppsala ett bra tag innan det var dags att bege sig mot arlanda för att köpa dom sista klapparna. Har ju köpt det mesta via internet men dessa hade vi inte hunnit med så det fick fixas på det gamla hedliga viset =) Fast något som är jobbigt är att 2 klappar inte kommit än så vi hoppas på att dom kommer idag för annars blir Léone utan klappar från oss. Men hon kommer nog få en massa fint från alla andra som älskar henne så det är nog intgen större fara =)

När vi kom hem så tog vi äntligen fram julgranspyntet så nu står granen vackert här inne i vardagsrummet. Älskar känslan man får när man kommer ner på morgonen till den den sär härliga doften av jul =) Så när vi höll på att fixa med granen passade vi på att göra om lite här hemma med. Ställde om lite möbler så alla Lillys leksaker lättare skulle få plats & mer kommer det bli ikväll. Måste nämligen göra plats för en liten klapp till Lilly som ska få stå i vardagsrummet där det nu inte finns plats så en möbel ska få flytta upp på hallen istället. Kommer bli så skönt ikväll när huset glänser & alla klappar ligger under granen. Längtar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling