Gårdagens med BVC besök

Hej
Igår var det full fart här hemma. Fösrt så fick V hoppa in & jobba lite för blomster affären som vi hyr av genom att köra ut blommogram. Så då fick jag ta hand om våra tjejer själv vilket gick jättebra =) När klockan sen blev 15 var det dags för ett nytt besök på BVC där vi kollade in lilltejens vikt & längd. Hon väger nu 3860g & är 52,8cm lång. Hon hade gått upp 360g på en vecka så det märks att hon äter bra =) Ska dit nästa måndag med då vi ska köpa med oss någon fin blomma & present till våran BVC-sköterska som slutar då. Supertråkigt men komunen hade inte råd att ha kvar henne tydligen vilket är synd då vi gillar henne otroligt mycket. Men den som kommer ta över är jättegullig hon med så det kommer nog bli bra. Men man vill ju endå visa hur mycket man gillat den som kommer sluta.

När vi var klara hos BVC så tog vi & åkte in till Uppsala för att köpa lite gott till julafton. Är så att vi kommer spendera kvällen här hemma för första gången ever. Annars brukar vi vara hos mina föräldrar på förmidagen fram till ca 16.30 då vi brukar bege oss till nästa hållplats. Vilket brukar vara V´s föräldrar eller morföräldrar. Men denna gång kommer vi köra på som vanligt hos mina föräldrar men sen är det vi som kommer vara värdar på kvällen. Blir enklast så med tanke på Lilly. Hon är ju så inne i sina rutiner att vi känner att det blir bäst om vi är hemma så hon kan gå i säng när hon känner för det.

Sen sprang vi även in en snabbis på IKEA där jag äntligen köpte ett nytt vardagsrumsbord. Det var verkligen på tiden kan jag lova =) Så nu är den sista mörka möbeln i rummet utkastad & nu finns bara vita möbler. Elelr ja, soffan är ju brun & sen finns det en svart fotölj men annars så =) Bordet vi köpte kommer faktiskt ifrån barnavdelningen & kommer ifrån deras leksvik serie. 399 kr kostade det vilket är ett helt perfekt pris för ett bord. Speciellt när man har småbarn =)

Detta bor nu hemma hos oss. Älskar att det är vitt & runt. Så nu slipper man tänka på kanter som man kan slå sig i mm. Visseligen hade vi hörnskydd på det förra bordet som kom från IKEA men jag har gått & fått bacillskräk så det ville jag inte ha enna gång. Känns inte så trevligt att dom då det fasnar massa skit där som man inte kan få bort & det är ju inte så trevligt om barnen ställer sig och tuggar där en dag. Fy! Men nu är jag superglad så nu behöver jag inte få något mer från tomten =)


Kommentarer
Postat av: Malin

Oj, vem e d som ska sluta? Elsie eller??

Kul att d går bra m Leone=) kram kram

2010-12-22 @ 12:54:11
URL: http://juztlittleme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling