Sinande bröst...

Hej
Ja igår hann jag inte alls med bloggningen tyvärr. Satt bara & ammade hela hela tiden. Har varit samma idag med men det verkar tyvärr som att mina bröst gett upp då dom inte fyller på sig längre. Och hur mycket jag än ammar verkar det inte boosta igång produktionen heller så det verkar som kroppen lagt av & mina stackar tuttar har fått pyspunka. Så nu har vi fått börja med ersättning till lillan & hoppas att hon blir mätt så det räcker nu =) Tycler synd om henne när hon bara äter & äter men inte blir mätt.

Vet inte om det är för att jag stressat så med matningen som det lagt av eller om min kropp helt enkelt känner att den inte orkar med det efter en graviditet med en liten uppgång som jag redan tror är borta? Men den verkar ju inte vilja funkar riktigt hur vi än vrider på det. För det är ju inte kul att knna att man bara ammar & ammar men inget händer. Léone verkar inte riktigt bli mätt & Lilly får ingen uppmärksahet av mig för att syrran äter. Så det här kanske är till det bättre.

Kan iaf säga att det var en otroligt stolig storasyster som fick ge den första flaskan till Léone =) Jag fick inte hålla i henne alls utan Lilly sträckte ut händerna & ville mata. Och då ska hon ju självklart få mata =) Min stora älskling♥

Ja idag är det IDOL-finalen som står på agendan. Visseligen känns det som att man redan vet vem som vinner men man vill ju endå se =) Ska bli kul men det känns lite konstigt med eftersom finalisterna tydligen är ett par. Jag som trodde att Jay hade en ex-fru som han skulle gifta om sig med? Men vem vet, det kanske inte funkade för dom alls. Men Jay & Minna känns otroligt långt ifrån varandra till sättet så det är enligt mig ett lite udda par. Men så länge alla är lyckliga så =)


Kommentarer
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 36

Ja det där med maten är nog faktiskt det man saknar mest när man bor här. Speciellt såhär i juletider när det är vissa grejer man är så van att få som kopplar till så mycket - tex julmust! Men man vänjer sig :) Hoppas att ni får en mysig kväll! Kram

2010-12-10 @ 18:46:20
URL: http://madeleines.se
Postat av: madelene

Hej hej tjejen :)

du vet väl att även fast inte brösten är stora och hårda så finns de massa mat där inne ;)

va rädd att min mjölk hade tagit slut bara för dom hade blivit mindre men så va de då inte hehe :D

kramkram å grattis till lilltjejen :)

2010-12-10 @ 21:19:45
Postat av: Liselotte,22 år & mamma till Lilly 19 månader & Léone född 28/11♥

Madelene: Jo det vet jag ;) Pumpade nyss tuttarna efter att ha låtit dom fyllas upp efter 8 timmar utan amning & fick endast ut fjantiga 100ml. Och varje gång fröken äter så smackar hon i sig lite mer än 105ml så det känns tyvärr som ett dött lopp där. Vilket är jobbigt när jag hade ställt in mig så himla mycket på att amma dom första 3 månaderna som med Lilly vilket jag trivdes i. Men man vet ju tyvärr aldrig hur ens kropp reagerar & denna gång ville det sig inte alls verkar det som. Tror på stressen eller för dåligt med näring i kroppen. Men jag kommer pumpa häcken ur mig så hon iaf får en isbit bröstmjölk per flaska =)



Tack gumman!



Kramar

2010-12-10 @ 23:03:51
URL: http://liselotteloves.blogg.se/
Postat av: malin

Känner igen det där, Alma kan jag sitta och amma i 1-2 timmar men till slut går det inte så det svider som bara den. Då kan jag ge henne ersättning och hon äter glupskt, så jag vet inte heller hur mycket hon får av mig. Det ena bröstet tycker jag det verkar vara väldigt lite i.

Hur kommer du göra? Ska du fortsätta att prova ett tag till?

2010-12-11 @ 10:14:38
URL: http://www.metrobloggen.se/malinfaltz

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling