Tisdag 7 december

Hej
Ja denna dag statade helt underbart efter en lite småkrånglig natt. Var nämligen så att Léone hade lite magproblem men när dom hade kommit ut så var allt frid & fröd vid 3 tiden. Men vi (läs:V,Léone & jag) hade ju fått sova en del mellan iaf. Sen så ville fröken ha sitt morgonmål vid 7 för att sedan somna om som en stock. Just när jag lade ner henne så vaknade V till en snabbis så då hoppade jag ner under hans täcke för att kramas lite. Vet ni hur underbart det var att bara få ligga & kramas helt vanligt med sin älskade i 30 minuter helt ostört innan ens stor underbara dotter vaknar medans man tittar på den lilla som sover? Jag började hel ärligt nästan att gråta då jag känner mig så himla lyckligt lottad. Så fort jag tänker på det så vill jag bara brista ut i glädjetårar för jag vet inte vad jag ska göra med all denna glädje♥

Idag är tyvärr Lilly lite sjuk. Hon snorar som bara den & hostar även en del men det är inget hon verkar vara besvärad av så vi hoppas på en bra natt & även en bra dag då V ska tillbaka till jobbet redan imorgon. Var ju meningen att hon skulle börja som vanligt på torsdag men det blev inte så. Det jobbigaste var inte att han skulle tillbaka för det visste jag ju att det skulle hända på torsdag endå. Utan det är för att jag är rädd att Lilly blir riktigt sjuk så jag har en nyfödd en att ta hand om på alla sätt & vis plus en sjuk liten Lilly. För man kan väl fortfarande inte dela sig i 2 va? För om detta skulle hända så vet jag tyvärr inte hur jag ska göra. Jag vill ju verkligen inte lämna bort min lilla sjukling & inte min lilla mini heller. Så det blir bara till att bita ihop då & ta det som den 2 barnsmamma man nu är =)


Så här trött var våran tjej igår efter att ha gråtit som en toka pga att hon inte fick leka med vattnet i köket för oss. Jag gillar inte det då hon blir så kall & det kostar ju även med vatten men hennes mormor & farmor tycker att man får det så nu är det kört tydligen. Har sagt 1000 gånger att jag inte vill att hon ska palta men ingen lyssnar ju på en ung morsa haha =)


Kommentarer
Postat av: ♥anna♥

Jag har också en sjuk storasyster här hemma och det är såå jobbigt. Hoppas det är snabbt övergående.

2010-12-07 @ 17:27:25
URL: http://storasyrran.blogg.se/
Postat av: Sanne

Hör av dig om du behöver hjälp där hemma gumman, jag är ju ändå bara hemma om dagarna nu!

Kram!

2010-12-08 @ 01:46:46
URL: http://sanneholling.se

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling