Våran jul

Hej
Blev tyvärr ingen uppdatering igår då våran lilla tjej ville vara vaken mest hela tiden& som bara vill vara med  så det fanns inte riktigt något tid till bloggen. Samma har det varit idag men nu har pappan lagt henne i sin vagga där hon äntligen somnade så sött. Hoppsan, nu vaknade hon tydligen.

Våran jul var helt undebar. Massa underbara människor & en massa god mat, vad mer kan man önska sig? Vi är så otroligt lyckligt lottade här hemma =)

Morgonen startade med paket öppning vid granen där barnen självklart hade en massa fina paket. Sen hade 2 stycken underbaringar vid namn Sanne & Hanna varit här med fina paket till dom med som var så hinla fina. Tack älskligar öfr att ni bryr er så om våra små prinsessor!

När alla paket var öppnade & frukosten svald var det dags att bege sig hemmår mot mina föräldrar där vi spenderade en massa underbar tid innan det var dags att bege sig hemmåt för att fortsätta julfirandet på hemmaplan. Vid 17 kom V´s familj över & det var dags för lite mera mat. Och självklart en massa paketöppning. Och dom som fick mest här hemma var ju självklart barnen vilket var helt till sin rätt. Detr är ju deras dag♥

Tack till alla som gjorde denna dag så underbar den kunde bli. Det var den bästa julen jag upplevt med en tös som fick fira sin andra & en som fick fira sin första.


Våra fina tjejer som dagen till ära matchade i sina klänningar från Lindex & strumpbyxor från Kappahl.

Ingen superbra bild men det var den enda som blev tagen & det inne på toaletten då hallen var full av kartonger mm sen paket öppningen. Klännigen kommer från Elise Ryan, örhängen från Kapphal, armbanden kommer ifrån lillfinger & gina tricot.

Våran korta men oj så vida kungsgran som maken köpte medans jag stod för dekorationen. Runt den är ett litet staket för att skydda den från våran stora tjej =)

Och till sist kommer det en liten bild på vårat pepparkakshus som vi fixade här om dgen =)


Kommentarer
Postat av: Sanne

Du är snyggast i världen hjärtat! Jättevacker <3

2010-12-26 @ 16:07:04
URL: http://sanneholling.se

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling