4/2

Hej
Jaha, idag är det tordag igen då. Kan verkligen inte fatta att veckorna springer förbi som dom gör. Nyss var det ju fredag & nu är det imorgon igen. Fy, snart sitter man ju här som en 30-åring med en dotter som är 9 & förhoppningsvis har ett eller flera syskon. Men jag är verkligen lycklig över hur mitt liv är. Trodde väl aldrig att kjag skulle hitta "the one" vid 13 års ålder & sedan få gifta mig med honom vid 18 års ålder för att sedan få barn med honom 2 år senare. Snacka om att man kan ha tur va? Han är verkligen den rätta för mig. Det vet jag. Så är det bara. Lyckliga jag & lyckliga Lilly som har en sån underbar pappa <3

Idag jobbar ju V som vanligt & då är ju jag & Lilly själva. Just nu ligger hon & sover så sött i sin säng & kommer väl vakna om 2 timmar. Under den tiden ska jag fixa lite här hemma hade jag tänkt. Får se om jag hinner med allt jag vill. Men det märks.

Igår var ju V iväg för att kolla lite hur det skulle funka på det,förhoppningsvis nya jobbet. Sen kom han hem & umgicks lite med oss. Sen gick vi iväg för att kolla lite med om jobbet som "vi" kanske sak få. Verkar som ett bra jobb iaf. Inte så många timmar så han kan ju fortfarande tillbringa mycket tid med sin familj.

Efter det gick vi in till hyresvärden & kollade om dom ville att vi skulle fixa mer i huset. Så dom skulle komma över någon dag & kolla lite så skulle vi bestämma något då.

Nej, om jag ska hinna med något innan skruttan vaknar så måste jag nog börja nu. Kram på er sålänge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling