Ensamma

Hej
Hade precis skrivit ett långt inlägg men min kära dotter tog bort det. Så det är ju bara att börja om då.

Idag är jag & Lilly ensamma hemma då pappa Victor är iväg med sin familj till kungsberget idag. Dom åkte iväg vid 8 tiden idag så dom var framme precis efter att dom hade öppnat. Hurtbullar =) Dom har åkt mycket till fjällen innan jag kom in i bilden så dom är supernöjda att det blev en dag i "fjället"" idag. Skulle väl egentligen blivt flera dagar men det blev ju inte så vilket var tråkigt. Men men. En dag är ju bättre än ingen =) 

Imorgon har vi saker inplanerade med. Vi ska åka iväg & bada men min kusin =) Men jag har ju helt glömt att köpa badblöja/badbyxa med plastad insida till Lilly så det får vi ta & göra innan vi åker till fyrishov. Har visseligen ett par badtrosor till henne som hon kan ha fast det var 62/68 på dom men jag vet inte om jag vågar. Tänk opm det skulle hända en olycka i vattnet. Pinsamt värre =) Men vi märker hur det blir. Men innan jag tänker sätta på mig en bikini så ska jag raka benen som tyvärr inte blivit rakade på en hel månad. Jag avskyr verkligen att ha håriga ben & armar men då jag haft en massa annat på hjärnan så har jag helt enkelt glömt bort det. Men jag ska ta tag i det idag. Nu till&med tror jag då Lilly sover just nu. Och sen måste jag även smörja in mig med BUS. Ser ju ut som en sjuk eskimo här hemma =) Och jag tycker nog att dom andra som ska bada imorgon ska slippa se det.

Nej, undra om jag ska ta & plocka undan lite här hemma & kanske skura golvet igen eftersom katten kissat på ett par ställen så man ser fläckar där jag torkat upp kisset & sedan torkat av ytan med olika rengöringsmedel. Och sen kanske man ska hoppa in i duschen med innan busen vaknar.

Kram på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling