Söndag

Hej
Jaha nu var det söndag idag igen då. Tänk vad man tycker att tiden flyger fram. På tisdag blir skrutten 10 månader & sen är det bara 3 månader kvar innan hon blir ett år. Och det känns som igår man låg på BB men en nykläckt liten tjej. Men hon har redan hunnit bli så stor. Just nu står hon & håller i soffan lite försiktigt & pillar med lite saker som ligger på den samtidigt som hon står & småfnittrar åt alla vi barn i bullerbyn som går på SF kanalen just nu. Hon har nämligen börjat börjat fnittra/småskratta åt saker som hon helt plötsligt tycker är kul. Som när hon tittar på tvn. Om dom håller på med något kul eller så så börjar hon fnittra åt det. Eller hon hon leker med något så kan hon göra samma sak. Hon har ju blivit så stor & duktig våran lilla tjej. Kan verkligen inte förstå att hon låg i min magen för ett år sedan för att sedan komma ut 2 dagar innan hennes pappa skulle fylla år & använda strl 44-50 & idag har vi plockat i 80 kläder i hennes byår så nu är det 74-80 som gäller. Mest för att hennes bodys i strl 74 börjar bli trånga nu & 80 sitter bra. Men hon kan fortfarande ha jeans i 68. Underligt det där. Men men.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Skulle väl egentligen behöva åka hem till mamma & pappa för att tapetsera systerysters rum så hon kan flytta in i det snart. Men vi får se om jag kommer dit eller inte =)

Nej nu ska vi gå upp & väcka pappa V igen. Väckte honom vid 9 men han kom aldrig ner så det är väl dags att försöka igen nu kanske.

Kram på er sålänge 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling