Svaren på frågestunden

Så, nu kommer äntligen svaren på frågestunden.

Sandra frågade:Hur känner du nu,är du sugen på en liten bebis till eller vill du vänta & låta lilla Lilly få ett syskon senare eller du kanske bara vill ha ett barn??

Svar:
Om jag är sugen på en bebis till?! Oja, här vill man vara tjock & fin redan nu. Så vi håller på för fullt här hemma med att snickra ihop en liten till Röjeråsare. Slutade med mina minipiller i början av december men än har det inte blivit ett syskon i magen men man hoppas ju att det blir ett inom en snar framtid =)

Denise frågade:
1.Vem var det som tog upp de där med att göra ett syskon till?
Svar: Det var faktiskt ett gemensamt beslut. Vi satt & pratade om en massa saker & så kom ämnet upp & helt plötsligt hade vi bestämt när vi skulle sluta med pillerna.

2.Har ni några namn om det blir en till?
Svar: Oj vi har en massa namn men mest tjejnamn. Killnamn har vi ett som har varit med hela tiden & det är ju William men visst kommer det upp andra lite titt som tätt. Men tjejnamn är ju jättesvårt tycker vi. Jag vill ju ha en liten Elsa men det har min kära man sagt att jag kan glömma. Är tydligen ett "tant namn" enligt honom. Men vi ska nog se. Om inte annat kanske det kan bli ett andranamn. Men annars har vi:Ella, Olivia, Tuva, Engla, Jolie, Joy, Cayliie mm. Listan är himla lång. Och så fort man hör ett namn någonstans så smakar vi på det & kanske tycker vi om det eller inte. Så det skulle helt klart vara lättast om det skulle bli en liten kille men jag tror att jag är sugen på en liten tjej till =)

3.Vad är det mest pinsammaste du varit med om?
Svar: Oj, det blir svårt att bestämma. Kan säga att jag brukar vara med mycker pinsamma saker. Men thats life. Men jag frågade min älskling vad han tyckte att det skulle kunna vara & han sa ju en sak som var pinsam så jag svara väl det då. När jag & V hade varit tillsammans i kanske 4 månader så låg vi uppe på mitt rum & "övade" lite på diverse saker när min pappa & mina 2 småsyskon helt plötsligt drar upp dörren efter en supersnabb knackning. Så där ligger vi då nakna när han drar upp dörren & min älskling får panik & ta hela täcket för sig själv. Så där ligger jag, helt naken & så framför halva min familj. Det enda min pappa sa då var "jävla kaninen" & stängde sedan dörren. Kan även tilllägga att det snabbt blev ett lås på min dörr efter detta =)

4.Är du en sparare eller slösare?
Svar: Oj, måste jag verkligen svara? Nej då. Men det är lite jobbigt att erkänna det men jag är en riktig slösare. Älskar att köpa nytt till familjen. Både kläder & annat. Brukar säga att jag inte ska köpa något en månad men fy vad svårt det är att hålla. Än så länge har det inte gått kan jag säga.

5.Vad för bloggar tycker du om att läsa?
Svar: Om man kollar i min lista med bloggar så är dom flesta mamma bloggar. Tror helt enkelt att det är härligt att läsa om sånt man själv har varit med om/kommer att vara med om. Och sen har jag ju även alltid velat vara mamma. Hade gärna blivit en tonårs mamma om jag hade fått bestämma. Vi blev tillsammans när jag var 14 & jag visste på en gång att han var den jag ville leva med. Så jag hade mer än väl kunnat blivit mamma vid 15 års ålder men min man var inte så sugen på det. För mig hade det inte spelat någon roll, jag har ju ingen gymnasie utbildning så jag hade ju inte förlorat så mycket på det men V var inte redo för det. Men han var enligt sig själv inte redo när jag efter 3 års frågor om ett barn äntligern fick ett ja. Men när han fick se plusset så blev han överlycklig.

6.Om du blir 2 barns mor,hur tror du att det kommer att gå? Vad är dina förväntningar & tankar?
Svar: Jag tror att det kommer att gå bra faktiskt. Visst är ju Lilly full med energi men jag tror att att hon lugna ner sig lite om ett par månader. Men det vet man ju aldrig. Hennes papap var ju full med det i många många år som liten. Fy vilka historier man har hört om honom från hans barndom. Så jag hoppas ju att hon inte kommer bli lika farlig som sin far var. Mina förväntningar & tankar då. Jag hoppas ju att jag kommer få den stora äran att få bli mamma fler än en gång. Det är ju iget som är en självklarhet bara för att man fått ett barn. Men jag hoppas ju
även att jag kommer orka med 2 stycken busfrön eller kanske fler =) Jag älskade ju att vara gravid men en liten rädsla jag har är att jag ska må pyton nästa graviditet med & inte kommer klara av att hålla på med Lilly så mycket som hon vill just nu. Men det är svårt att skriva alla tankar & förväntningar då dom är så många & så olika. Men det var ju några iaf.

Så där då. Hoppas att ni tyckte att det var bra frågon & svar nu. Kommer ni på fler eller undrar över något som jag svarat på nu är det bara att skriva till mig.

kram


Kommentarer
Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

sv: tack för svaren :))

2010-02-19 @ 09:54:46
URL: http://knoddenojag.blogg.se/
Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

haha det var ju inget svar, syftade på att jag skrev sv: i föregånde kommentar :P

2010-02-19 @ 09:55:27
URL: http://knoddenojag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling