Uppdatering..

Hej
Förlåt för dålig uppdatering. Har varit lite mycket nu. Men nu så har jag äntligen hittat hit =)

kan ju börja med igår då. Det började med att vi åkte hemifrån kl 9 för att åka iväg till gränby för att handla ett par badbyxor till Lilly som hon skulle ha senare på dagen. Vi köpte ett par med plastad insida på lindex för 90 kr så det kan jag rekomendera för dom som börjar planera inför sommaren.  Och sen hamnade vi såklart även på H&M där jag kom iväg med 3 mammaplagg. Jag älskar H&M´s mammakläder. Kollar alltid runt där inne först ifall jag hittar något. Är ju perfekt när man vill ha lite oversize kläder. Så det blev 2 långa tshirtar med snöre runt midjan & en jeans skjorta med ett snöre runt midjan där med. Så himla nöjd med dom köpen =)

Sen åkte vi iväg för att bada på fyrishov. Lilly gnällde lite i början medn efter ett tag så blev hon överlycklig eller jag kanske ska säga som fisken i vattnet =) Vi badade någon timma för att sen gå upp & fika lite & sen hoppade vi i bubbelpoolen. Och där somnade Lilly! Knäppis. visst är det ju superskönt där i men hallå! Somna kan man ju inte göra =) Men man. Alla satt ju såklart & stirrade på stackarn som var helt slut efter en dag full med bad. Så vi gick upp efter ett litet tag för att sedan åka hem. Trodde jag.....

När vi är halvvägs hem ringer svärmor & sa att det var babykväll på barnenshus i Uppsala & sa att hon hade hittat en sulky hon ville köpa till oss som vi skulle få ha tills Lilly växte ur den. Och det var faktiskt en sån jag hade kollat på inför resan utomland. Så vi stannade till hos svärföräldrarna ett tag för att sedan åka in med svärmor till barnens hus. Själv. v & Lilly åkte hem & sov istället. Det skulle öppna vid 19 tiden & vi kom dit 18.45 & det var en kö med ca 40 pers när vi kom dit. Jisse. Men innan dom hade hunnit öppna stod det 50-60 pers till i kön.

Men iaf så kom vi in dit & haffade en Brio Race men alla andra hade ju haffat det dom skulle ha så när vi var klara var det 20-25 pers i kön redan så vi gick runt där inne & kollade ett bra tag innan vi ställde oss i kön. Jag köpte ett regnskydd & en ratt till nya brio, ett 3 pack med blöjpåsar & ett par solisar till Lilly inför resan. Så vi fick ju iaf lite med oss hem. Hade tänk blogga när jag kom hem men jag bar så slut så jag gick i säng redan 23 igår.

Och idag då. Då bestämde jag mig för att vi ville följa med pappa V på jobbet så vi packade ihop oss & har alltså åkt med honom hela dagen. hade jätterevligt & mysigt förutom att en eller två saker gick lite snett. Vi åkte iväg till donken för att äta frukos & beställde en yoggi till busen som hon kunde äta. V smakade den efter ett tag & tycket att det smakade lite konstigt men då den inte hade gått ut så tänkte vi inte mer på det. Efter ett tag & bajsade lillan ner sig så vi bytte alla kläder på henne (jag vet, för mycket info) men när vi hade åkt ett tag så började hon spy. Hon spydde inte så jättemycket men endå. Och det var bara yoggin som kom upp. Så vi kände på engång att den måste varit dålig.

Men sen så blev det bara värre sen. Hon kräktes som en tok. Det bara rann ur munnen på henne & det slutade inte henner. Förens hon var dygnsur. Stackarn. Så vi fick gå in på en sibylla & tvätta av henne på toan & sen ta på ett nytt ombyte kläder. Tack gode gud för att jag är knäpp & alltid har med mig en massa kläder till henne hela tiden. men hennes stol då. Fy vad den luktade.  Men det fanns ju inget att göra. Vi lade i en tidning i stolen & bestämde oss för att pröva åka med ett tag till men om hon skulle fortsätta skulle vi ringa efter någon. Men hon tvär däckade. Sen sov hon ett bra tag tjejen min. Och när hon sen vaknade mådde hon bra igen. Fan att vi gav henne den där yoggin. Hatar när hon mår dåligt. Men nu blev det så & det finns inget att göra. Men det var iaf skönt att det blev bra då den hade kommit upp. Men oj vad jag fick & har dåligt samvete då det var jag som beställde den åt henne.

Men nu är vi ju iaf hemma & allt är som vanligt förutom att Lilly är vaken fortfarande. Mwen hon sov mer än hon brukar idag så det är ju inte så konstigt. Men nu tänkter jag faktiskt ta & ansluta mig till min familj för att kolla på lets dance.

Kramar till er underbara läsare där ute!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling