2 0 1 0

Hej.
Nu är jag äntligen tillbaka. Blev ju tyvärr ingen uppdatering igår & det ber jagom ursäkt för. Och vi glömde totalt bort att knäppa några kort. Jobbigt. Men kvällen var otroligt lycka. Maten var god, kvällens samtals ämna bland oss tjejer var sex & förhållanden =) Ni som inte känner mig så bra höjer kanske lite på ögonbrynen nu men jag absolut ÄLSKAR att prata om sex. Vet inte varför men jag är otroligt öppen & ärlig när et gäller mitt sexliv. Om någon av mina få men underbara vänner frågar mig något om mitt sexliv svarar jag alltid på frågorna. Det trodde ni inte va? Aja, kvällen rullade på & jag fick i mig 3 glas vin under kvällens gång & var den som var så tråkig & gick ifrån festen & ner i sängen vid 1 tiden medans min älskade man kom i säng vid 4 tiden istället. När klockan slog om till ett nytt år så stod vi ute & kramades allihopa. Så härligt att umgås med personer man älskar & vill tillbringa det nya året med.

Mitt nyårs löfte till er läsare är att blogga bättre. Jag hoppas kunna ta mig tid för er minst en gång per dag & hoppas verkligen att jag kan hålla det. Jag hoppas även att ni läsare kommer fortsätta läsa om mitt liv som mamma & fru & hopas även att ni blir allt fler som följer min vardag genom vått & torrt. jag vill ju såklart även tacka er för att ni har följt mitt liv under det här året. Det värmer så i hjärtat att se att ni tittar in dag efter dag för att se vad som händer här ute på landet =) Och att ibland få läsa en kommentar eller två ögr ju saken bara bättre.

Jag önskar er härmed ett gott nytt år & hoppas att 2010 kommer innehålla en massa kärlek, mer tid med nära & kära & för min del hoppas jag ju även på en utökning av vår familj. Massor med kramar till er alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling