8 månader

Hej.
Hemma igen nu då. Eller vi har varit hemma ett par timmar nu men jag har fixat lite här hemma & tog mig tid först nu att blogga lite. Turen in till Uppsala var lyckad. Vi kollade lite på en större bilbarnstol till Lilly som faktiskt blev 8 månader idag. Stora tjejen. Vi fastnade för en brio Zento tror jag det var. Kostade runt 2500 kr men den är ju upp till 4 år så vi får se vad som händer. Skulle ju så gärna vilja ha en helt ny stol till henne då et är en som används under en sån lång tid. Men som sagt, vi får se hur det blir.

Gick in på Gränby är vi köpte en jacka till Lilly från Name it. Halva priset var det på en så 150 kr pungade jag ut för den jättesöt lila jacka. Fanns ock bara från strl 80 men vi prövade den & en var mer som en 74-80 tyckte jag. Men superfin & varm med tror jag. Hennes overall börjar ju bli lite kort nu så det var på tiden att införskaffa något i en större strl. Finns ju inga overaller kvar någonstan & vi har ju redan ett par termobyxor så det blir ju jättebra med en jacka till det. Lite jobbigare att sätta på men vad gör det. 

Sen blev det en massa mat till Lilly. Vet inte hur många det blev men det vart en hel del. Tycker att dom har lite dåligt utbud här hemma i Östervåla så jag gillar att köpa på mig ett par burkar när vi är i Uppsala.

Ja, et var det som följe med oss hem idag. Tror att vi ska in igen på måndag eller tisdag så jag hoppas att vi kommit fram till något beslut om bilstolen då. Visst, hon kan ju fortfarande ha sin stol men den är lite trång vid axlarna så jag tror att hon skulle tycka att det var skönt att få en större. Sen tror jag även att vi ska kolla på en till sån är jacka till Lilly fast i rosa. Är ju superbra att ha en extra ifall det skulle hända något med den ena som om en skulle bli smutsig eller blöt eller så.

Kramar


Kommentarer
Postat av: Tina

Jaha, tänkte skaffa en större iaf. Smart tänkt! Så himla smidigt och bara ta Melvin med sig istället för bilarnstolen också!



Den där jackan du köpte till Lilly... Fanns den i någon pojkig färg? Tänkte isf om ni skulle vilja köpa en till Melvin så får ni pengar sen! Vore jätte snällt!!



Många Kramar till ER!!

2010-01-03 @ 10:24:32
URL: http://tinaomelvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling