Ny vecka

Hej
Idag mår jag bättre tack å lov. Hade blivit orolig annars. Gjorde faktiskt till&med ett gravtest imorse ifall det skulle vara något sånt fast jag hade fått mens men det visade ett - så det var det inte heller. Men det har ju som sagt gått över nu så ingen fara på taket =)

Gud vad Lilly är på hugget. Man hinner ju inte med henne för 5 öre. Hon kryper överallt på bara någon sekund. Man blir ju nästan rädd. Och våran stackars hund har märkt att hon ofta är ett mål för Lilly så när busen kommer i närheten av hunden springer hon för kung & fosterland =) Snacka om att vi måste in till IKEA så fort vi får en lucka då hon ska öppna alla dörrar & lådor & även pilla i alla uttag. Inte bra. Har vi tur kanske det blir något på onsdag. Tills dess är det bara att ha ögonen på henne 24/7.

Sen tar det nog inte så lång tid innan hon står & kanske går heller då hon nu kan om hon vill det vill säga ställa sig upp mot saker. favoriten är våra korglådor i vardagsrummet & stå i sängen. Jisses vad allt går fort.

Nej nu måste jag kolla vad Lilly har hittat för roligt som hon pratar med.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling