T som i torsdag

Hej
Åh vad jag är seg på att blogga känner jag. Men nu så har jag äntligen satt mig ner så nu så. Idag var det min tur att sova lite längre. Synd bara att Lilly vaknade 2 gånger inatt för att sen vakna 8.30 alltså 1.30 timme senare än när jag brukar gå upp med henne. Bussiga klubben. Men jag låg iaf kvar 1 timme & sov så jag är lite piggare idag. Och det är lite bättre i axeln nu med. Har ätit tabletter ett par dagar nu men igår kom jag ju på att vi hade värkgel så just nu är det sånt som gäller. Vill ju inte sitta & pilla i mig tabletter hela tiden så det är ju bra att det finna sån där gel så man kan använda det när man har ont i tex axeln eller så.

Har hållt på & plockat lite här hemma idag igen. Har även dammsugit lite vilket verkligen behövs dagligen här hemma. Kan säga att man märker om man glömt eller slarvat med städningen när man har en liten som kryper runt som bara den. Vita strumpbyxor är inte att rekomendera här hemma =)

Just nu sitter Lilly här brevid mig & pratar för fullt medans potatisen står på spisen & kokar. Så snart blir det lite mat i magen. Härligt. Och jag måste även tillägga att min kära man lagade mat igår. UNDERBART!

Nej, nu ska jag fortsätta med mitt här. Ha det underbart! Kramar

Ps:är det någon som är sugen på att ställa några frågor? Isåfall kan jag fixa en liten frågestund här någon dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling