Trött

Hej
Oj vad jag är trött just nu. Och har lite ont i huvudet med känner jag men det tror jag är för att jag inte har druckit mitt morgon kaffe idag. Men man glömmer ju lätt det när han har fullt upp med en skrutt som vill göra allt på en gång. Men vad gör man inte för sitt barn? Jo, ALLT!

Idag har det verklogen varit full fart. Man har inte suttit still många minuter idag heller. Men det är otroligt mysigt & underbart att hon kan ta sig dit hon vill helt själv. Tänk att man har en dotter som redan är 8½månad. Kan verkligen inte förstå att det var så länge sen som jag hade en stor mysig mage & sen genomgick en 22 timmars förlossning för att bli mamma åt min underbara dotter.

Älskar dig Lilly


Kommentarer
Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

sv: Jo jag förstår det. Men samtidigt är det ju bådas barn och ni båda har satt det till världen. Fast jag gör ju mest här hemma oxå, men som sagt S är väldigt hjälpsam (men det har tagit sin tid) Men det blir väl annorlunda ifall ni får en liten till :)

2010-01-18 @ 23:25:35
URL: http://knoddis.com
Postat av: Sanne

Finaste finaste <3

2010-01-18 @ 23:49:33
URL: http://sannelovesjoel.blogg.se/
Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

sv: Jodå, det kmr de säkert bli. Tänk dig en liten bebbe plus en stor bebbe, mycket jobb om man inte får lite backup. Men som du säger, du får mer tid. Förstår hur du menar, älskar varje minut med W så :) Du får säga till honom på skarpen :) Jag HATAR att tjata men nu när jag gjort det i typ 1 mån så har det gett resultat haha :D

2010-01-18 @ 23:54:11
URL: http://knoddis.com
Postat av: W - ung tvåbarnsmamma

Lilly vad fint flick namn. :) jätte söt är hon.

2010-01-19 @ 08:32:21
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/
Postat av: Kusin hanna

Vilken fin bild på er :)

2010-01-21 @ 11:01:16

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling