Magen+Lilly

Hej
Nu är klockan efter 00 & vi har fortfarande inte kommit i säng då vi kollat på film & myst lite. Måste ju ta vara på tiden. Och tidigare var vi iväg till svärföräldrarna & åt lite med V´s syskon & då tog Isabelle lite kort & ett av dom var på min mage när jag sitter ner så jag tänkte ta & slänga upp det innan jag går & lägger mig så här kommer det =)

Osminkad & ofikad tjockis i soffan =) Känns helt overkligt att se magbilder på sig själv tagna från längre håll. Men ser ju hur stor magen är på ett annat vis då tycker jag.

Och sen blev det lite bilder på Lilly med. Lägger dock bara upp dom som hon endast är med på då jag inte vet om någon annan vill synas

Undra vad jag ska ta & hitta på för något......

Kanske ska ta & riva lite i dom här blommorna. Eller oj det var någon som såg mig.....

Ja då tar jag väl & leker lite här då med vattnet.

Hoppsan. Blev visst lite blöt. Hoppas mamma inte blir ledsen när jag förstörde min fina klädsel. Men hon har ju faktiskt sagt att man får skita ner sig. Det är därför dom uppfunnit tvättmaskinen. Så det så! =)

Det är verkligen tur att mamma alltid har med sig extra kläder åt mig så jag slipper gå naken & frysa när jag blöter ner mig. Tycker ni inte?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling