Ny vecka

Hej
Idag är det en ny vecka & även denna vecka har mitt hjärta semester. Dom 2 kommande veckorna därimot ska jag & Lilly klara oss helt själva. Men det kommer säkert funka jättebra. Ska hälla i nytt vatten i Lillys pool så kan man ju ligga där i hela dagarna. Haha. Nej men det är ju inte långt till V´s mormor & morfar men om det är supervarmt & kvavt ute kommer jag nog inte klara av att gå/cykla dit så det känns helt underbart att vi köpte en pool hem hit med.

Inatt har jag haft panik hela natten. Har sovit så himla dåligt då det inte funnits någon luftt ute så det blev ju 100 grader inne med. Måste verkligen ta & köpa en fläkt in till vårat sovrum så det finns någon luft som cirkulerar iaf. Skulle behöva en till Lilly med men hon verkar inte ha några problem med värmen nattetid heller då hon sov 13 timmar i sträck. Men det som var häftigast var verkligen att hon inte åt någon välling innan hon somnade utan en macka & lite att dricka så hon var ju så gott som torr i morse. Helt sjukt.

Idag tror jag att vi bara kommer ligga i poolen & ta det lugnt då det verkar bli jättevarmt ute idag med.  Ska även kolla om ekonomin tillåter oss att köpa dom där 2 fläktarna idag eller hur det blir. Vi har ju en liten elaffär här menna men det är ju lite dyrare där än på vissa ställen i stan så vi får se hur det blir. I västa fall får vi ta med fläkten vi har i vardagsrummet upp till sovrummet varje kväll.

Nej nu är det någon som säger att blöjan inte luktar gott så jag får ta & bytra den nu jag. V ligger ju fortfarande & sover så vi får se när han kommer ner. Vi har ju varit vakna sen 8 så man tycker ju att det är dags för honom att vakna snart.

Kram


Kommentarer
Postat av: steph

hejhej..! kikar in. - ha en bra kväll.

2010-07-12 @ 16:21:34
URL: http://stephaniebell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling