Sjukt sugen på makeover

Hej
Sen vi fick veta att vi kommer få fortsätta hyra huset vi nu bor i så blev jag otroligt sugen på fixa lite här hemma. Köket fick vi ju veta att det kommer dom total renovera tidigast nästa sommar så det behöver man ju inte bry sig i. Men det rum jag är sugen på att fixa är vårat vardagsrum. Just nu är det en gulaktig tapet med lite orange i & även en matchande bård högst upp. Och det är verkligen inget jag gillar. Men eftersom vi inte visste hur det skulle vi ville man ju inte fixa något mn nu är jag otroligt sugen på att kolla med nuvarande & nya ägarna om vi skulle kunna få fixa till här inne. Jag skulle kunna lägga ut pengarna själv om det skulle vara så men vi får väl se vad dom säger. Skulle jag få bestämma så skulle det bli vitt & den häftig fondtapet bakom soffan. Har kollat in lite tapeter på rusta & dom här fasnade jag för:

Den här ÄLSKAR jag. Har kollat in den sen snart 1 år tillbaka & den är så me =) Fast den är mörk så är den liksom gullig på samma gång. Lovely

Den här gillade jag med. Lite liknande i färgerna som den ovan men lite mer vuxen kanske. Men oroligt snygg & något jag verkligen skulle trivas med.


En riktigt färgklick men jag är lie rädd att den tar över & att man tröttnar lite fort men det var häftig.

Nr 1 & 2 är verkligen något jag skulle vilja ha här hemma men vi får ju som sagt se vad dom säger om allt. Det kanske bara blir en vit tapet & så får vi helt enkelt använda färg på kuddar, filtar & småsaker istället. Men hur det än blir så kan det ine bli värre än vad det är nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling