TGIF

Hej
Idag är det fredag & början på helgen. Men då mannen har semester är det ju helg hela veckan käns det som =) Underbart. Idag är det inte supersoligt ute men endå varmt ute. Jag skulle självklart vilja hitta på något kul men mannen vill inte åka någonstan så vi blir npg hemma idag med. Boring! Haha. Men Lilly har precis lagt sig för att ta en liten lur så vi kan ju endå inte åka någonstans då vi alltid försöker pricka in hennes lur när vi åker iväg så hon inte ska bli illamående. Så nu är det ju kört =)

Och sen kommer det vanliga gnället då. Sovit superdåligt inatt med. Vaknar hela tiden & vänder & vrider mig. Vaknar av mini i magen. Kan aldrig somna om när jag vaknat heller. Men det är ju inte mycket jag kan göra då det. Det är ju som det är men man blir ju lite orolig att mini ska bli en liten nattuggla som inte riktigt vill sova nattetid. För det blir ju lite problematiskt då man har ävrldens sötaste Lilly att ta hand om samtidigt.Men vi får hoppas att det blir en snäll bebis & sover hela nätterna precis som Lilly. Man har ju liksom blivit bortskämd på sömnfronten redan från början med henne.

För er som inte varit med så länge eller precis hittat in här så kan jag säga att vi hade en supersnäll tjej som jG väckte när jag gick & lade mig vid 00 tiden & ammade henne & sen vaknade hon vid 4 tiden & fick ren blöja & lite mer mat & den sov hon till 7-8 tiden så man hoppas ju lite på en lika bebis på det planet. Men hur det än blir så kommer jag bli den lyckligaste mamman i världen. Får dock se om jag säger samma sak i jul om vi får en liten nattuggla  =)

Nej nu ska jag äta lite lunch. Kram på er sålänge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling