Dagen som varit

Hej
Denna dag blev inte riktigt som jag hade tänk mig från början. Ville in på IKEA för att leta efter en snygg sänggavel på rean & jag hittade även en. Som inte fick följa med hem. Mannen tyckte det var lite för mycket för en sänggalvel. Men inte jag =) Lite smått besviken gick vi mot utgångarna där mannen hittade ett stort bord & bänkar till det som han ville ha. Jaha, visst tänkte jag. Får ju plats 8 personer utan att trängas nu jämfört med 4 platser på förra bordet. Så det var ju bra.

Och sen åkte vi & åt lite på kinaresturange för att stilla mitt lilla cravings & det var ju mycket uppskattat =) Äntligen fick jag i mig lite cravingsmat. Gillar inte riktigt att bo på landet när man är gravid. Det är ju knappast praktiskt när det kommer ett cravings krypande. Eller så är det kanske det de är =) Haha.

Jaja, efter det ville jag såklart schoppa lite men det kunde tydligen jag glömma. Mannen ville hem & montera möbler så idag var det jag som inte riktigt var nöjd med våran besök i staden. Det är nog den första. Haha. Får väl ta & vänta på att det börjar ramla in lite höstkläder till mini & Lilly på H&M & andra härliga butiker så jag får shoppa lite kul.

Just nu har jag smällt i mig 3 kiwi på raken så nu är mitt fruktsug stillat. Och mannen kollar på fotboll medans jag är ute på tradera & kollar runt lite =)Hittar en massa snyggt men jag försöker hålla mig lite. Får se hur det går.

Ska knäppa lite kort på utemöblerna imorgon tänkte jag. Orkar inte hålla på just nu då jag är trött som vanligt. Hoppas på en bra natt inatt. Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling