Kväller

Hej
Ja nu är det ju sen kväll igen då det är ju snart dags att gå & lägga sig. Men det är ju bra skönt att sova så det gör ju mig inte så mycket =) Idag har jag & Lilly lekt en massa. Oj vad vi har skrattat idag. Har liggdelen nere till vagnen då vi tog ner den när vi fick bebisbesök där förut & den står fortfarnade kvar nere då Lilly älskade den =) Så vi lekte lite i den när hon satt i den & jag gömde mig bakom den. Hon skrattade så tåraran rann haha. Lilla busan då.

Sen har vi haft besök av min älskade kusin som tog studenet i fredags. Vi hade supertrevligt & gick även & handlade hela bunten. Trevligt att få sällskap när mannen är & jobbar.

Och sen fick man ju tillbaka på skatten idag med så nu ska här inhandlas en skohylla =) Är ju ett mindre kaos här hemma i hallen. Men sen ska man ju få med sig karl till IKEA med & det lär ju ta ett bra tag innan det händer. Men vi hoppas på att det händer denna vecka. Man kan ju alltid hoppas eller hur? =)

Nej nu måste jag kissa. Enda nackdelen med att vara gravid tror jag =) Man är ju kissnödig hela tiden.Haha. Men jag skulle lugnt kunna vara gravid hela tiden då jag ÄLSKAR det!

Ses imorgon.

Kram♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling