Soffhäng

Hej
Har blivit mycket småinlägg idag men jag har inte riktigt riktigt haft någon inspiration till ett ordentligt inlägg. Men jag ska försöka få ihop något nu tänkte jag =)

Imorse fick Lilly sova länge då hon hade en jobboig natt. Hon vakande flera flera gånger men ville ingenting & blev sur för att vi inte gjorde som hon ville. Men det som var ironiskt var just det att jhon inte ville något. Så efter en massa spring & gnäll så gav jag henne ett gossedjur & sa att det är faktiskt mitt i natten & nu ska man sova. Sen gav jag henne en puss & gick ut. Det blev två skrik efter mig & sen sov hon tills vi väckte henne imorse. Så hon gick tydligen med på den förklaringen. Lilla älsklingen. Ibland tror jag att hon faktiskt är 2 år & inte bara 1 då hon verkar förstå så himla mycket. Och hon kan ju en himla massa med. Både i talväg & att göra saker. Hon har tex börjat gå baklänges & även backa för att ta sats. Vet ju inte vilken ålder man brukar vara när man gör sånt men det är så häftigt att se. Sen kan hon nästan sätta på sig sina tofflor helt själv. Och jag, jag är otroligt stolt över min tjej♥

Till kvällen kom V´s syter & kille hit & vi åt god mat från pizzerian. Dom åt pizzan medans den gravida åt en liten hamburgare & blev mätt på det. Och det gick bra att äta den med. Inget illamående eller kramp i magen efteråt. Så det är ju skönt att veta att det funkar så jag slipper beställa en sallad varje gång. Ibland kan det ju vara kul med lite omväxling =) Fast sallade är ju så nedras gott det med så det gör ju inget det heller. Men det var ju lite tråkigt om man hade betällt sallad därifrån när man åt det till middag igår med. 

Idag är det 1 vecka kvar till vi får se våran lilla plutt i magen. Ska bli så underbart att få se vem det är som gömmer sig där inne & gör sin familj här på utsidan så lycklig. Så fort vi säger bebis till Lilly springer hon fram till min mage & drar upp tröjan & klappar & pussar på min mage. Har jag en underbar dotter eller vad? Är otroligt lyckligt lottad. Fixade även en liten sida där ni kan rösta på vad ni tror att det är för kön på den som ligger i min mage. Den hittar ni HÄR. Så passa på att rösta innan onsdag =) Just nu tror nästan alla att det är en liten Leone där inne =)

Nej nu börjar faktiskt mitt lilla huvud ge upp. Märks att det blev mycket mindre sömn inatt. Har ju så himla svårt att somna om när jag väl vaknat så det vart nog lite mer än 1 vaken timme i sängen efter Lilly somnade helt.

Godnatt kramar till er♥


Kommentarer
Postat av: Josefine

Hej :) jag kom bara in på den här bloggen av en slump då jag fastnade för att du hade hunnit med så mycket i livet och bara var 21 år :) jag har en fråga, hur gammal var ni då ni blev tsm? Jag är själv 16 snart 17 och har ett förhållande sen mars 09 och har varit förlovad med han ett år i juli :) skulle vara roligt och veta hur gammla ni var då, för man får alltid höra att man är för ung för att tänka på en framtid tsm och att förlova sig, men vi trivs med det och anser att man ska ha framtidsplaner om man känner för det :) att läsa då i din blogg gav mig hopp och lycka över att ni verkar så lyckliga och varit med om mycket tsm även fast ni var unga från början, förlåt för en rörig kommentar men kände mig tvungen att skriva och även tacka för att man får se att lycka och kärlek står sig i många år även fast man är ung! :) Gav mig extra hopp ist för andra som inte tror på kärleken..

Svara gärna i min blogg :)



/josefine

2010-06-10 @ 12:06:28
URL: http://josefjong.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling