Uppdraget + eksem

Hej
Åh så gott det var med jordgubbar med grädde =) Mums! Snacka om sommarkänslor när man äter det.

Idag har inte Lilly sovit under dagen så uppdraget gick ju superbra. Men hon somnade först vid 20.20 så det blev ju lite för sent men det är ju inget jag kan göra åt det. Men jag ska ta & väcka henne vid 9 halv 10 tiden imorgon om hon inte vaknat då så hon kommer in i rutinerna igen. Tror att det kommer gå rätt så fort men jag känner att det inte är någon bråska heller. Det blir bra när det blir bra =)

Och sen såg jag idag att hon nog fått blöjeksem. Är inte det riktigt sent att få för första gången vid 13 månader? Hon har aldrig haft problem förut. Hon har ju knappt blivit röd mellan benen föut så jag höll på att ramla omkull imorse när jag såg dom små prickarna där nere. Har varit noga att smörja & byta blöja ofta idag med & det har kommit & gått så dxet verkar ju hjälpa en hel del men det är så jobbigt att satt hon får problem av blöjorna. Visseligen dricker hon en himla massa vätska så det måste ju komma ut & även om det kanske behövs pga enkemsen kan jag inte byta på henne varje gång hon kissat. Jag gick upp & hämtade trosor åt henne så hon skulle få lufta & under 2 timmar så kissade hon 3 gånger tror jag. Men hon dricker ca 1-1½ liter varje dag så det är väl kanske inte så konstigt. Men hon gillade verkligen att ha bara trosor på sig så vi pratade om det  vi ska pröva att potträna henne nu i sommar. Tror att det kommer gå bra om man tänker på hur hon är som person & hur hon reagerade idag men endast trosa så tror jag verkligen att det kommer gå kanon. Så nu ska vi införskaffa det som behövs & vi kommer börja med att ställa fram pottan & kolla vad hon säger. Sen kommer vi ta det en dag i taget. Det är ingen bråska alls så vi tar det som det kommer.

Ja det var väl det som har hänt idag. Har visseligen städat lite med men det är väl inget att skriva om =)

Nej nu är det dags att ta & hoppa i säng då jag börja bli trött i ögonen. Jag är inte trött i huvudet utan bara i ögonen vilket är lte små drygt. Men men. Behöver ju endå sova så det är väl bra det =)

Kram


Kommentarer
Postat av: Mamma Bea

Det skulle också kunna vara värmeutslag, låter det troligt? :) Kram

2010-06-07 @ 23:43:49
URL: http://mammabea.se

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling