Mitt hjärta slår för.....

Min underbara familj♥ Jag är så otroligt lyckligt lottad att ha fått träffat the one for me så tidigt i livet & att vi fortfarnade älskar varandra efter snart 8 år tillsammans. Att jag har fått gå ner mot altaret där min stora kärlek stod & väntade på mig & att vi har lovat varandra evig kärlek. Att jag har fått bära vårat kärleksbarn & fått genomgå en helt underbar graviditet för att sedan fått träffa den underbarast lilla tjejen jag någonsin har träffat. Att jag stolt kan säga att det är min dotter. Att jag får genomgå resan till ännu ett litet barn är verkligen grädden på mosen kan man ju säga. Varje dag vill jag nypa mig i armen för att kolla så jag inte bara drömmer den underbaraste drömmen som finns. Jag trodde aldrig att man kunde vara så här lycklig. Att man kan älska någon så mycket som man gör är ju verkligen helt sjukt. Jag gör allt för min familj. Jag älskar hela min familj så otroligt mycket. Och även om jag ännu inte fått se eller känna den lille i magen så älskar jag den sååå himla mycket med.

Att fånga sin kärlek vid den här åldern är nog otroligt ovanligt. Men för vissa en verklighet

Att få bli en ung mamma till en sån här underbar liten prinsessa kunde jag nog aldrig tro för över 8 år sen

Och att man skulle få bära på ett litet syskon till den lilla prinsessan är verkligen en ära. Jag tackar gudarna för att dom låter mig tillbringa mitt liv med så ortoligt mycket kärlek♥


Kommentarer
Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

sv: Ja du har verkligen turen! Måste vara mega mysigt för dig just nu :D Ett hjärta på utsidan och ett på insidan :D perfekt!

2010-05-16 @ 10:14:33
URL: http://knoddenojag.blogg.se/
Postat av: Mios gravida mamma

Fint skrivet! =)Kram

2010-05-16 @ 10:46:44
URL: http://metrobloggen.se/bessie

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling