BM imorgon

Hej
Idag blev det faktiskt en snabb tur till Uppsala för att kolla in lite kök till Lilly då vi funderar på det i julklapp till henne men jag tycker att det är så otroligt svårt att välja. Om jag fick bestämma skulle jag helt klart välja ett vitt fint i trä men dom är ju tyvärr dubbelt så dyra som dom i plast. Men vi får se hur vi gör =) Kollade även in en minidammsugare då hon älskar att hjälpa till att städa här hemma. Gullunge♥ Sen funderar vi ju även på att fixa en julkalerder åt henne så hon ska bli extra ompysslad & inte känna sig utanför när Léone kommer få paket titt som tätt när hon kommit ut. Men det blev inga klappköp idag då swedbank krånglat hela dagen idag så det blev bara lite köttfärs från willys som kom med hem. Men det är ju bra att ha det med =)

Imorgon är det dags för BM igen vid 11 tiden. Ska bli underbart att få höra lillans hjärta slå igen. Gud vad vi längtar nu! Tänk att vi har datum om lite mer än 1 vecka bara. Åh vad mysigt det kommer bli att få ha 2 tjejer här hemma & gosa med♥

Tänkte att det kanske kunde vara kul att skriva upp hur mina mått mm så här kommer dom:
SF-mått sist låg på 31 cm & då var jag i v. 37+4
Vikten låg på 76,4 & vid inskrivningen vägde jag 71,7 kg vilket innebär att jag sist hade gått upp 4,7 kg sen inskrivningen.

Panik! Hatar att jag gått upp så här lite denna gång. Det är faktiskt något jag tycker är otroligt jobbigt & tänker på jätteofta. Med Lilly gick jag upp 13,9 kg & det tyckte jag var en jättebra uppgång. Vid v30 hade jag gått upp 10 kg & nu har jag ju inte ens gått upp hälften men har gått längre. Nä det var verkligen ingen höjdare att min vikt mest bara står still. Vet verkligen inte hur min kropp kommer må när lillan kommit eftersom det bara är hennes vikt,fostervatten & moderkaka jag gått upp. Kommer ju se ut som ett benrangel med tanke på att jag gjorde det 1½ månad efter Lillys förlossning då jag gick ner dom 14 kg jag gick upp + nästan 5 kg till så 19kg minus. Men vi får helt enkelt se hur kroppen kommer må & om den klarar av amningen.

Sista magbilden med Lilly som är tagen 2 dagar innan hon kom

Magen 4 dagar efter förlossningen

Och magen 1½ månad efter förlossningen. Tänk hur fort kroppen kan ändras efter en graviditet.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fin blogg! Önskar jag gick upp lika lite som du..själv är mans om en valross;) väntar mitt andra barn med! ;)

2010-11-17 @ 14:05:36
URL: http://bignothotmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling