Kvällen av BF

Hej
Ja idag har det varit dåligt med uppdateringen men det beror på att jag följde med mina föräldrar in till Uppsala för att slippa sitta hemma & vänta på värkar. Så alla BB saker har varit med i hopp om att det skulle hända något men tyvärr så verkar hon vilja stanna i magen ett tag till. Men nu är det så nära det bara kan bli eftersom vi nu kommer gå över tiden så nu hoppas vi på det ska komma värkar i massor =)

Idag blev det ju inte så himla mycket shoppat fast vi spendarade många timmar på Gränby i Uppsala men vi kom hem med lite läsk & mitt efterlängtade vörtbröd =) Åh vad gott det är! Vill äta upp hela limpan på engång men jag försöker hålla mig lite till haha. Men jag fick faktiskt med mig lite saker hem som behövdes vilket var blöjor till Lilly, mininappar till nappflaskorna & även ersättnig till lillan. Man vet ju tyvärr inte hur det kommer gå med amning & så även om det funkade bra med Lilly. Vill hellre ha det hemma ifall det inte skulle gå så det kan ju alltid stå i skåpet. Skulle även köpt en minifalska från MAM men det glömde jag tyvärr. Får kolla om dom har det på apoteket här hemma nu eller om V får köpa det när han jobbar imorgon.

Nej nu ska jag snart starta dammsugaren & fixa lite här hemma. Har ju plockat helt galet varje dag denna vecka så det ska bara dammsugas & torka golvet idag. Annars är allt fixat =) Ska visseligen försöka slänga ihop lite lussebullar & vaniljbullar ikväll med så det finns en massa i frysen innan tösen kommer så vi får se om det kanske kan kicka igång förlossningen med =)


Kommentarer
Postat av: cassandra, mamma till josefin och lexus

Får hålla tummarna att hon vill titta ut snart då :) hihi kramar

2010-11-25 @ 21:02:54
URL: http://weareyoungparents.blogg.se/
Postat av: sdle

FIN BLOGG!



Till alla mammor med små flickor:

Kolla in mina auktioner på Tradera! Alias:sdle. Fina nya barnkläder till BRA pris!

Har även en massa fint till mammor oxå :)



2010-11-25 @ 21:35:47

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling