Onsdag

God morgon
Här hemma har jag & busen varit vakna i 1 timma så här hemma är det just nu full fart =) Lilly leker för fullt med alla leksakerna så det är ett mindre kaos här hemma denna morgon. Men vad gör det när vi alla är glada? =)

Idag har vi ju som sagt tid hos BM vid 11 så maken kommer väl sova till iaf 10.30. Min trötter. Jag klarar verkligen inte av att sova så länge nu för tiden även om det blivit llite längre nu så här precis innan förlossningen men för mig räcker det mer än väl att "bara" få sova till 9 =) Jag är en morgonmänniska helt enkelt. Har alltis varit & kommer nog alltis vara med. Och jag tror att Lilly är just morgonmänniska men det kanske är för tidigt att säga redan i denna ålder?

Hur som så hoppas jag att hon kommer vara det när hon om många år kommer börja skolan för det är inte kul med en morgontrött när det är dags för skola. Det har jag erfarenheter av =) Alla mina syskon är tröttisar på morgonen & det är/var även V. Speciellt under sista skoltiden för jag vet att hans mamma ibland fick ropa en himla massa gånger inna han äntligen rulla ur sängen & fick springa till bussen för att hinna iväg i tid =) Men slutpratat om det nu haha

Senare idag ska vi iväg till affären för att införskaffa lite gott. Ska äntligen köpa hem saffran & baka mina efterlängtade lussebullar =) Har varit så sugen på det i några veckor nu men här hemma har vi vissa regler vi följer. Ingen julmust, lussebullar eller så innan första advent eller första 1a advent. Det är något dom kört hemma hos dom sen dom var små & självklart vill man ju hålla traditionerna i liv. Även om man ibland blir så otroligt sugen på just lussebullar =) Men nu kan jag inte hålla mig ifrån att baka dom iaf så det finns hemma ifall tösen i magen vill komma ut vid just 1:a advent =) Så det ska köpas lite sånt & äben pepparkaksdeg så jag & Lilly kan baka det ihop med sen med & sen ska det allra sista köpas till BB väska så dom kan läggas i bilen. Och sen tänker jag nog baka under dagen tror jag =) Är så sugen på att ha en massa nybakat i frysen ifall något skulle ske på bebisfronten.

Nej nu är det en liten tjej här hemma som vill att vi ska läsa en massa böcker så jag ska ta & börja med det nu =)


Kommentarer
Postat av: I väntan på Liten - Gravid i vecka 33

Ooh förstår att det är svårt att hålla sig! Jag tror det finns risk för att jag inte klarar av att låta dom vara om jag bakar och lägger i frysen, så jag försöker avstå ;D hehe

2010-11-17 @ 10:27:41
URL: http://madeleines.se
Postat av: ♥anna♥

Nu är det nära. Hoppas på att den lill* vill komma ut snart. Vi var på extrakontroll igår på förlossningen då min mage inte hade växt men bebisen mådde prima där inne och det var för att den hade sjunkt ner så som magen var mindre. Verkar som den är redo nu så man bara väntar! Skickar en extrakram till dig inför dagen d!

2010-11-17 @ 12:43:27
URL: http://storasyrran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling